BREAKING NEWS. Anunțul PSD despre suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Carmen Dan:”Asta am decis!”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
09/12/2018, 19:40
BREAKING NEWS. Anunțul PSD despre suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Carmen Dan:”Asta am decis!”
Ministrul de Interne a precizat că șeful statului ar trebui să înțeleagă că Guvernul nu este a lui

PSD a făcut anunțul despre suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Blocajul numirii miniștrilor în două dosare importante: Ministerul Dezvoltării și la Ministerul Transporturilor a creat vâlvă în Guvern. Cu mai multe detalii despre poziția PSD față de această situație a venit Carmen Dan în această seară. ” Am ieșit din termenul de 15 zile la ședința de Guvern de săptămâna trecută. Cred că toată lumea vede că, de fapt, ne confruntăm cu situația președintelui ded a șicana, de a găsi pretexte, să nu semneze decretele de revocare”, a declarat politicianul pentru România TV.

De asemenea, ministrul de Interne a precizat că șeful statului ar trebui să înțeleagă că Guvernul nu este a lui. ”Președintele ar trebui să înțeleagă că nu e Guvernul lui, ci un Guvern care răspunde în fața Parlamentului care l-a investit”, a mai spus politicianul.

Anunțul PSD despre suspendarea președintelui Klaus Iohannis!

anuntul psd despre suspendarea presedintelui klaus iohannis
Suspendarea președintelui României ar arunca România în haos

Totodată, aceasta a subliniat și că președintele a afirmat că PSD nu știe să facă politică, lucru total greșit, din spusele politicianului, care susține că în ultima vreme PSD a demonstrat contrariul. ”Să nu uităm și că președintele a susținut că PSD nu știe să facă politică, vreau să reamintesc că PSD știe să facă politică și a demonstrat-o în ultima perioadă”, a adăugat ministrul.

Cât despre ameliorarea situației, politicianul afirmă că aceasta nu se va schimba, dat fiind faptul că ”pe domnul președinte nu-l pot convinge argumente raționale”, căci ”poziția dânsului nu a fost deloc una pozitivă, lucru care nu se va schimba în perioada următoare.”

Carmen Dan: ”O suspendare a președintelui ar arunca România în haos”

 PSD a făcut anunțul despre suspendarea președintelui Klaus Iohannis.
Blocajul numirii miniștrilor în două dosare importante: Ministerul Dezvoltării și la Ministerul Transporturilor a creat vâlvă în Guvern

De asemenea, ministrul de Interne a admis și că atitudinea șefului De stat compromite interesele țării. ”Prin această atitudine compromite interesele României. În plan intern, deja ne-am obișnuit cu apelurile președintelui la violență, proteste…”, a declarat Carmen Dan.

Totodată, întrebat-o despre cazul în care Iohannis ar fi suspendat, politicianul a susținut că ar aduce numai haos. ”O suspendare a președintelui, cum dorește coaliția PSD-ALDE, ar arunca România în haos într-un moment extrem de important. Tocmai de asta speerăm într-o decizie rapidă a Curții Constituționale, pentru că ne dorim mult mai mult ca oricare altcineva ca lucrurile să intre pe un făgaș normal”, a încheiat ministrul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×