Concertele anului 2019: Metallica, Bon Jovi și Goran Bregovic, din nou în România

Ciprian Postolache   
în Muzica
02/01/2019, 13:56
Concertele anului 2019: Metallica, Bon Jovi și Goran Bregovic, din nou în România GALERIE FOTO
Concertele anului 2019 în România: Bon Jovi, Dream Theater, Metallica, Status Quo, Ed Sheeran

România va avea parte de concerte de top în 2019. Artiști de renume vin în țara noastră în acest an. Ed Sheeran, Metallica, Bon Jovi,  Goran Bregovic, André Rieu, Dream Theater sau The Cure, sunt câteva din numele care vor urca pe scenele din România în 2019. Nu rămâne decât să vă calculați bine economiile, pentru că noi vă spunem unde au loc concertele și câți bani costă biletele la show-urile vedetelor de talie mondială.

Bucureștiul și Clujul sunt orașele care vor găzdui cele mai mari concerte în acest an. Câțiva artiști vin pentru prima oară în țara noastră, așa cum o va face Ed Sheeran. Alții în schimb au mai fost cel puțin o dată în România, dar succesul i-a făcut să revină pentru a performa pe scenele din țara noastră. Mariza, Godsmack, Goran Bregović, André Rieu, John McLaughlin, Lenny Kravitz, Tom Jones, Whitesnake, Slayer, Bon Jovi, Dream Theater, Metallica, Status Quo, David Duchovny, Disturbed, Ed Sheeran, Florence and The Machine şi The Cure sunt numele care țin capul de afiș în ceea ce privește concertele din România în 2019.

Concertele anului 2019: Ed Sheeran, prima oară  în România

Ed Sheeran este una dintre cele mai mari vedete ale momentului și vine în România pentru prima oară. Cunsocutul cântăreț domină topurile din întreaga lume și are un număr mare de admiratori și în țara noatră. Artistul va concerta pe Arena Națională pe data de 3 iulie 2019, iar biletele care mai sunt disponibile încep de la 299 de lei bucata.

Ed Sheeran vine prima oară în România, pe Arena Națională, 3 iulie 2019

Concertele anului 2019: Metallica vine a patra oară în România

O trupă care a spart toate barierele succesului în țara noastră este Metallica. Super cunoscuta formație de heavy metal vine pentru a patra oară în România. Și românii nu s-au săturat de americanii de la Metallica. Trupa va concerta pe Arena Naţională din Bucureşti, pe 14 august, iar spectacolul face parte din turneul „Worldwired”. Evenimentul este deja sold out încă din prima zi a anului 2019.

Metallica vine pe Arena Naţională din Bucureşti, pe 14 august 2019

Festivalurile anului 2019: UNTOLD și Summer Well

Festivalul Untold este din nou în topul preferințelor în ceea ce privește cele mai așteptate evenimente ale anului. Festivalul, ajuns la a cincea ediţie, va avea loc între 1 şi 4 august, la Cluj-Napoca. Nu s-au anunțat încă numele care vor concerta, dar au fost vândute deja peste 30.000 de abonamente, care au preţuri între 119 euro şi 269 de euro.

Florence and The Machine, în România, la Electric Castle

Și Electric Castle 2019 va fi un show de excepție. Nume importante urmează să fie prezente pe scena festivalului care are loc în perioada 17-21 iulie 2019. Florence and The Machine a confirmat deja că vor concerta la show-ul care va avea loc pe domeniul Castelului Banffy din Cluj.

Electric Castle are loc în perioada 17-21 iulie 2019

Concertele anului 2019: Bon Jovi și The Cure, în Piaţa Constituţiei

Americanii de la Bon Jovi vor concerta pe 21 iulie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Este un spectacol din turneul „This House Is Not For Sale” al legendarei trupe. Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim la preţuri cuprinse între 230 şi 2.500 de lei. Acesta este al doilea concert pe care grupul rock îl are la Bucureşti. Bon Jovi a mai cântat în Piaţa Constituţiei în iulie 2011. Și cei de la The Cure vor face show în Piaţa Constituţiei, pe 22 iulie 2019. Prețurile biletelor încep de 220 de lei în rețeaua Eventim.

Concertele anului 2019: André Rieu și Tom Jones vor concerta la Cluj

Violonistul olandez Andre Rieu are reprezentații între 4 şi 7 aprilie. Sunt patru spectacole pe BT Arena din Cluj-Napoca. Concertul din 6 aprilie este sold out, iar pentru celelalte trei se mai găsesc bilete la preţuri cuprinse între 380 şi 680 de lei.

Andre Rieu are reprezentații între 4 şi 7 aprilie, la Cluj

Concertele anului 2019 : Goran Bregovic și David Duchovny, la Sala Palatului

Actorul David Duchovny, cunoscut din serialele „X Files” şi „Californication”, are concert pe 10 februarie 2019 la Sala Palatului din Bucureşti. Biletele pentru concertul americanului pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro, și au un preț cuprins  între 90 şi 350 de lei.

Goran Bregovic concertează la Sala Palatului pe 2 aprilie 2019

Concertele anului 2019: Status Quo, la Arenele Romane

Cântăreţul britanic indie pop Tom Odell va cânta pe 16 februarie 2019. Concertul are loc la Arenele Romane din Bucureşti, în cort încălzit. Biletele pentru acest spectacol variază în funcţie de categorie: 99 (acces general) şi 159  de lei (golden circle). În ziua concertului, ele vor costa 130 şi 200 de lei. Status Quo revin la Bucuresti pe 26 august tot la Arenele Romane! Biletele costă între 119 și 250 de lei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×