Concert André Rieu, la Cluj, pe 5 aprilie 2019. Cât costă un bilet

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
28/11/2018, 21:01
Concert André Rieu, la Cluj, pe 5 aprilie 2019. Cât costă un bilet
Cunoscutul artist André Rieu are concert în România, la Cluj-Napoca!

André Rieu concertează în România pe data de 5 aprilie a anului viitor. Spectacolul din țară va fi inclus într-un turneu mondial care a început în luna septembrie. Primele concerte au avut deja loc în Statele Unite ale Americii și în Canada. Biletele sunt disponibile începând cu ziua de joi, 29 noiembrie. Fanii lui André Rieu le vor putea achiziționa de pe www.eventim.ro sau www.andrerieu.com:

Orange, Vodafone, magazinele Carefour, dar și din benzinăriile OMV. Turneul marelui artist a început în luna septembrie și se va termina în decembrie. Primele scene pe care a cântat sunt din Statele Unite și din Canada, luna octombrie îl va surprinde în Argentina, luna noiembrie în Australia, iar în decembrie va cânta în Marea Britanie.

André Rieu, concert în România!

Unul dintre cei mai populari cântăreți, „Regele Valsului”, așa cum mai este acesta cunoscut, vine în România, la Cluj. ”Muzica și valsul reprezintă o parte foarte importantă în viața mea. Dacă o melodie îmi atinge sufletul, cu siguranță îl va atinge și pe al dumneavoastră. Această muzică îmi permite să aduc emoție și bucurie în sufletele oamenilor, peste tot în lume. În concertele mele totul este permis: râsul, plânsul, dansul, cântatul. Emoțiile reprezintă secretul succesului meu”, a spus André Rieu.

André Rieu, muzician de excepție!

Artistul este un violonist foarte cunoscut, dirijor, dar și compozitor. Cântărețul a fost cunoscut pentru înființarea în anul 1987 a Orchestrei Johann Strauss. Acesta locuiește într-un castel din orașul său natal care a fost construit încă din anul 1452. Mulți abia așteptau să-l vadă pe una din scenele României, zis și făcut! André Rieu vine la Cluj-Napoca, la BT Arena, pe data de 5 aprilie 2019. Show-ul spectaculos va începe la orele 20:00.  De-a lungul timpului, artistul a vândut peste 40 de milioane de CD-uri și DVD-uri, avâdn numărul 1 în topurile internaționale. De asemenea, a câștigat și 500 de discuri de platină.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×