CONCERT ANDRE RIEU ROM NIA 2016. Vezi cînd va avea loc

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/12/2015, 00:03
CONCERT ANDRE RIEU ROM NIA 2016. Vezi cînd va avea loc

CONCERT ANDRE RIEU ROM NIA 2016. Îndrăgostit iremediabil de România, celebrul violonist şi compozitor André Rieu îşi respectă promisiunea şi anunţă cu bucurie noul său concert de la Bucureşti.

Regele Valsului, André Rieu alături de Orchestra Johann Strauss va concerta sâmbătă, 11 iunie 2016 în Piaţa Constituţiei din capitală, începând cu orele 20:30, scrie antena3.ro.

CONCERT ANDRE RIEU ROM NIA 2016. Piaţa Constituţiei va deveni ”Centrul Universului” şi în anul 2016. Aşa a descris celebrul violonist André Rieu locul care, în luna iunie a acestui an, a găzduit nu mai puţin de şapte concerte susţinute în acompaniamentul orchestrei sale, sub privirile celor peste 85.000 de spectatori. André Rieu a scris astfel o pagina importantă în istoria concertelor din România, fiind catalogat cel mai amplu eveniment concertistic al anului 2015.

CONCERT ANDRE RIEU ROM NIA 2016. Lucrurile extraordinare nu au încetat să vină din partea marelui artist André Rieu. În concertele sale de la Maastricht, a promovat cultura românească, muzica şi dansurile tradiţionale, prin prezenţa remarcabilă a maestrului Gheorghe Zamfir; a fost alături de suferinţa românilor în urma tragediei din clubul Colectiv, şi a dăruit, în semn de solidaritate, ceea ce are mai de preţ: MUZICA. DVD-ul concertului André Rieu ”Live în Bucureşti”, lansat în urmă cu doar câteva săptămâni se bucură de succes uriaş, fapt ce influenţează în mod semnificativ sprijinul victimelor #Colectiv.

CONCERT ANDRE RIEU ROM NIA 2016. Notorietatea concertelor marca André Rieu este dată nu doar de repertoriul de piese clasice interpretate, deosebit de populare, ci şi de entuziasmul şi buna dispoziţie pe care artistul şi orchestra sa reuşesc să le insufle publicului, în timpul spectacolelor sale.

CONCERT ANDRE RIEU ROM NIA 2016. Pe 11 iunie 2016, spectatorii din Piaţa Constituţiei vor beneficia de un nou show extraordinar, ce va cuprinde un nou program artistic desăvârşit. Un concert de înaltă ţinută, cu peste trei ore de muzică de calitate, emoţie şi bucurie.

CONCERT ANDRE RIEU ROM NIA 2016. Biletele vor fi puse în vânzare începând de marţi, 22.12.2015, de la ora 10:00, în reţeaua Eventim – în magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV, precum şi online pe www.eventim.ro. Preţurile acestora variază în funcţie de categoria de loc, între 160 şi 800 lei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×