UPDATE / FOTO. Andre Rieu, în lacrimi la clubul Colectiv

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/11/2015, 00:02
UPDATE / FOTO. Andre Rieu, în lacrimi la clubul Colectiv GALERIE FOTO

UPDATE 16:47 / Artistul Andre Rieu a fost impresionat de drama romanilor si a venit special la Bucuresti sa aprinda o lumanare si sa faca o donatie importanta pentru victimele tragediei de la Colectiv.

Rieu a ajuns în România sâmbătă, cu un avion privat şi s-a dus direct la clubul Colectiv, unde a ţinut un moment de reculegere şi a aprins o lumânare, scrie antena3.ro.

„Când am auzit despre acest lucru, am vrut să vin aici. Tot ce vă pot dărui este muzica mea. Sper că vă va ajuta. Am făcut un DVD în urma acestui concert de la Bucureşti şi toţi banii din vânzarea lui vor merge la familiile care au nevoie. Am auzit că va fi pus la vânzare şi în România. Este atât de trist ce s-a întâmplat aici.”

Întrebat cum ar suna o piesă făcută special pentru această tragedie, Rieu a promis că va compune o piesă exact pentru această tragedie.

Violonistul André Rieu va veni sâmbătă după-amiază, la Bucureşti, pentru a aduce un omagiu victimelor incendiului din clubul Colectiv şi pentru a face o donaţie pentru ajutorarea acestora, au declarat, pentru MEDIAFAX surse apropiate acţiunii.

André Rieu va veni în România cu un avion privat, special pentru a merge la clubul Colectiv, unde se va reculege pentru câteva momente.

Violonistul va veni la Bucureşti pentru a-şi arăta solidaritatea faţă de români şi pentru a face o donaţie pentru victimele tragediei din Colectiv.

Este de aşteptat ca André Rieu să ajungă la clubul Colectiv sâmbătă, în jurul orei 16.00, şi să plece imediat după această acţiune, au precizat sursele citate.

Numărul deceselor în urma incendiului izbucnit pe 30 octombrie în clubul Colectiv din Bucureşti a ajuns la 38. Alte aproximativ o sută de persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti.

André Rieu a susţinut şapte concerte în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în luna iunie, la care au participat aproximativ 84.000 de spectatori.

Născut la Maastricht, în Olanda, André Rieu este unul dintre cel mai bine vânduţi muzicieni din lume. A revitalizat muzica de vals la nivel internaţional cu spectacolele sale pline extravaganţă şi de emoţie. Deţinătorul celei mai mari orchestre private din lume, André Rieu a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume şi DVD-uri în întreaga lume.

În fiecare an, André Rieu, Johann Strauss Orchestra, corul şi numeroşi solişti internaţionali susţin 100 de concerte în întreaga lume, cu peste un million de spectatori. Turneele violonistului olandez au intrat în Billboard’s Top 10 în fiecare an, începând din 2004.

sursa: zf.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×