Ce prețuri au pe OLX biletele la concertul Metallica din 2019

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
02/10/2018, 15:22
Ce prețuri au pe OLX biletele la concertul Metallica din 2019 GALERIE FOTO
Metallica va concerta în București anul acesta!

Metallica va concerta în 2019 în București! Biletele se vând ca pâinea caldă, așa că ultima soluție la care poți apela este OLX. Una dintre cele mai iubite trupe de metal din lume se va întoarce în România, la Arena Națională, pentru a-și încânta publicul. Acest eveniment face parte din turneul ”Worldwired Tour 2019”, care cuprinde aducerea a 25 de concerte în diferite țări. Însă, trupa nu va veni singură, aceștia vor fi însoțiți de trupele Ghost și Bokassa, care vor cânta în introducerea trupei pe scenă. Fanii muzicii metal au epuizat unele categorii. Singurele pachete care mai sunt disponibile la ora actuală fac parte din pachetul ”The All Nightmare”, costând 1600 de lei.

Iar, cum multe dintre celelalte categorii s-au dus pe apa sâmbetei, daca vrei neapărat să găsești loc pentru a-ți auzi trupa favorită, OLX rămâne singura opțiune. Așa că iată de la prima căutare ce vei găsi: Se pare că un bilet, cu loc pe scaun, pentru ziua de 14 august 2019 este 400 de lei. Cel care a postat acest anunț are la vânzare 4 bilete. Acestea le dă în format fizic, palpabil. Iar, pentru cei cărora chiar le pasă de distanța dintre ei și vestita trupă, au detalii precum: tribună 2 inel, 3 sector 304 rând 6 sau peluza 2 inel 3 sector 308, rând 4. Toată operațiunea se face prin contul bancar.

Prețurile de pe olx, ale biletelor Metallica 2019 sunt accesibile!
Informațiile despre zonele în care îți poți cumpăra bilet

Citește și: Elevii din mai multe județe vor avea zi liberă vineri, 5 octombrie! Ultimele detalii despre referendum!

Citește și: Cele mai nimfomane Zodii. Le stă mintea doar la sex. Te ferești sau nu de ele?

Citește și: Andreea de la Insula iubirii, mireasă. A făcut nuntă cu ispita George

Prețuri OLX bilete Metallica 2019

Un alt anunț prezintă prețul unui pachet ”All Nightmare Long Seated”, care costă 1650 și are ca beneficii următoarele: se află în cea mai bună zonă pentru a-i vedea pe zeii metalului, o băutură gratuită la bar, bufetul ”Spit out the bone”, vizitarea muzeului The Memory Remains( care presupune zivualizarea instrumentelor și a tot echipamentului folosit de trupă pe tot parcursul existenței ei), un tricoul Metallica, un poster și prioritate la orice rând.

Din ce părți mai poți procura bilete?

Prețul biletelo OLX pentru concertul Metallica 2019 sunt accesibile
Concertul Metallica va avea loc la Arena Națională

Dacă după ce citești articolul acesta, te duci repede pe OLX și ai nenorocul să nu mai găsești niciunul, află că ultimele bilete le mai poți cumpăra din magazinele Flanco, Metrou Unicii 1, care se află lângă casa de bilete Metrorex, Magazinele IQ BOX-Telekom, Magazinul Muzica, Agențiile perfect Tour, Hard Rock Cafe, Magazinele Uman, Cafe Deko și Club Vintage.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×