Andreea de la Insula iubirii, mireasă. A făcut nuntă cu ispita George

Ana Chivu   
în Stiri mondene
02/10/2018, 14:21
Andreea de la Insula iubirii, mireasă. A făcut nuntă cu ispita George GALERIE FOTO
Andreea, fosta iubită a lui Gabi, s-a măritat în Thailanda cu o ispită

Cel mai ciudat cuplu de la insula iubirii a fost format din Andreea și Gabi. Cei doi au demonstrat încă de la începutul emisiunii că între ei totul este destul de rece și că, deși sunt împreună de aproape 3 ani de zile, nu multe lucruri îi leagă.

Cu toate că au pozat într-un cuplu perfect care avea nevoie doar de siguranța fidelității, când au ajuns pe cele două insule au reflectat cu totul și cu totul altceva. Ceea ce credeau cei doi că este iubire, nu a mai fost. Andreea a decis să se despartă de Gabi și să facă o nuntă cu ispita George.

Andreea, mireasă la insula iubirii

Andreea l-a dat uitării pe Gabi la nici 24 de ore de la venirea în Purimuntra, insula fetelor.

Bruneta s-a distrat cât a putut de bine, și a profitat de fiecare clipă alături de băieți.

Andreea alături de soțul ei, George
Andreea alături de soțul ei, George

Experiența din Thailanda i-a adus săruturi pasionale cu ispita George și o nuntă alături de ceilalți concurenți care i-au fost și nași.

Andreea, mireasă, la petrecerea de nuntă
Andreea, mireasă, la petrecerea de nuntă

Așadar, George și Andreea s-au căsătorit cu mare fast și au avut o petrecere neuitat, până când mireasa a trebuit să meargă la bonfire, unde l-a reîntâlnit pe Gabi, fostul iubit.

Andreea la petrecerea de nuntă alături de domnișoarele de onoare care sunt concurente la Insula iubirii
Andreea la petrecerea de nuntă alături de domnișoarele de onoare care sunt concurente la Insula iubirii

Vizibil afectat, Gabi, nu a avut prea multe de spus, uimit fiind de schimbarea drastică și bruscă de care a avut parte Andreea.

Andreea și George la altar
Andreea și George la altar

Andreea și Gabi, ultima zi în Thailanda

Relația de neînțeles și firile lor i-au făcut să își găsească drumul spre casă mai repede decât s-ar fi așteptat. Ultima zi pe Insula iubirii a găsit-o pe Andreea căsătorită cu o ispită și pe Gabi cu multe probleme emoționale. Cei doi au plecat acasă în România despărțiți. Ultimele reacții au arătat-o pe mireasă foarte dezamăgită de prea scurta poveste din Thailanda, dând vina pe Gabi pentru plecare.

Motivul pentru care bruneta l-a înșelat pe fostul ei iubit este umilința prin care a făcut-o să treacă. Faptul că a spus anumite detalii depsre caracterul ei și despre felul în care face lucrurile au adus-o în pragul în care să-l uite în mai puțin de 24 de ore pe cel cu care a locuit aproape 3 ani de zile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×