Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici: peștii sunt în avantaj

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
02/10/2018, 23:23
Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici: peștii sunt în avantaj
Mihai Voropchievici citește în rune pentru cei 12 nativi ale zodiacului

Mihai Voropchievici pezintă adevărurile citite în rune pentru toată luna octombrie 2018. Cele 12 zodii au spirit de explorare luna aceasta. Energiile lunii o să lucreze în favoarea nativilor, mai ales pentru tauri. Venus intră în în mișcare retrogradă în Scorpion din data de 6 octombrie.

La finele lunii octombrie, retrograd ajunge în Balanță și iese din retrograt pe 15 noiembrie. Octombrie este luna dominată energiei de balanță, dar și încălzește locul care va fi ocupat de scorpion. În general, energia adusă de astre pentru zodii în luna octombrie este pozitivă. Existente vor fi mereu provocările și situațiile stânjenitoare care te vor face să te cunoști mai bine.

Berbec

Runa sfătuiește pentru luna octombrie să schimbați tactica. Felul în care priviți lucrurile vă poate ajuta într-un mod deosebit. Acum trebuie să vă schimbați atitudinea și să gândiți că există o parte a paharului care se întâmplă să fie și plină.

Taur

Te așteaptă un octombrie deosebit pentru că elti ăn centrul ateției. Cei din jurul tău vr vrea să-și șină companie, să discute cu tine și să împărtășească momentele cheie. Te așteaptă și mici cadouri.

Gemeni

Octombrie e o lună în care ies la suprafață adevăruri ascunse pentru tine. Trebuie să fii puternic și să fii rațional, totul va fi bine dacă te bazezi pe minte și lași emoțiile deoparte pentru un moment.

Rac

Luna aceasta va fi una destul de grea pentru tine.O să-ți găsești undeva forțele, trebuie să cauți bine. Dacă vei trece de acestă lună, nimic nu te mai poate opri.

Leu

Leii trebuie să fie atenți la ce discută și cu cine, ce promisiuni fac și ce promisiuni primesc. E mai bine să fiți reticent și să vă gândiți de 3 ori în perioada asta.

Fecioară

Te așteaptă multe discuții și certuri. Nu trebuie să dai curs la toate provocările, vei ieși câștigător din aceste bătălii, doar că poți ieși și mai puțin șifonat.

Balanță

Balanțele tinere sunt avertizate de multă dragoste și pasiune la orizont. Trebuie doar să aveți grijă și cu cine.

Scorpion

Este o lună nouă pentru nativii scorpioni, se încălzesc pentru zilele lor în retrograd, urmează luna scorpiilo. Aceasta vă va revigora din toate punctele de vedere, pe toate planurile.

Săgetător

Te așteaptă fertilitate și belșug, iar toate visele vi se vor împlini. O să fii cel mai bucuros luna asta.

Vărsător

Au tras runele puternice. Și ei vor avea niște zile splendide la bord și vor câștiga pe toate planurile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×