Temutul interlop Ion Duduianu a murit după gratii!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
02/10/2018, 13:15
Temutul interlop Ion Duduianu a murit după gratii!
Ion Duduianu a murit in inchisoare!

Lumea interlopă este în doliu, după ce temutul Ion Duduianu a murit după gratii! Liderului clanului interlop Duduianu mai avea de ispășit doi ani de detenție, dintr-o condamnare de 10 ani cu executare!

Ion Duduianu se afla închis în Penitenciarul Găești și avea un regim deschis. Seara trecută, interlopul a acuzat o stare de rău, apoi s-a prăbușit în celula sa.

Ion Duduianu mai avea doi ani de închisoare

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, unde medicii au încercat să-l readucă la viață minute în șir. Medicii s-au văzut nevoiți să oprească manevrele de resuscitare, după ce au înțeles că Ion Duduianu decedase și nu mai avea de gând să revină printre noi.

Vă reamintim că Ion Duduianu mai avea de ispăşit 2 ani dintr-o pedeapsă de 10 ani pentru cămătarie, constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi urma să intre în comisia de liberare condiţionată.

Membrii clanului Duduianu au fost implicați în multe scandaluri de renume, care s-au soldat cu victime. Ultimul scandal în care au fost implicați a avut loc la începutul anului, când fiul lui Ion Duduianu, Elvis Pian, a fost aproape decapitat la o petrcere de botez organizată în București.

Motivul ar fi fost gelozia. Bărbaul a fost tăiat în zona gâtului de un alt interlop, care și-a făcut apariția la botez la brațul Cristinei Pucean, o celebră dansatoare din lumea manelelor.

Citește și Un avocat a fost asasinat! Ce interlopi a apărat în instanță

Citește și Anchetă internă la DIICOT, după dispariția lui Ghenosu! Cine l-a informat pe interlop!

S-a creat o busculadă, iar interlopul respectiv l-a tăiat grav în zona gâtului pe fiul lui Ion Duduianu. Acesta a fost dus de urgență la spital, unde medicii au constatat că a rămas paralizat, cel puțin temporar. Interlopul care l-a agresat, Victor Barbu, s-a predat la Poliția Capitalei, unde procurorii l-au acuzat de tentativă de omor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×