Cele mai nimfomane Zodii. Le stă mintea doar la sex. Te ferești sau nu de ele?

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/10/2018, 15:12
Cele mai nimfomane Zodii. Le stă mintea doar la sex. Te ferești sau nu de ele? GALERIE FOTO
Cele mai nimfomane zodii

Astrele influențează foarte mult zodiile, motiv pentru care întotdeauna știu care excelează într-un punct anume. Unele zodii au dorințe extraordinare de a avea partenerul cât mai aproape și de a face amor. Dorința nu poate fi oprită pentru 5 zodii în mod special. Viața activă și relațiile celor vizați a fi prea dornici de amor este neimaginat.

Berbec

Nativii zodiei berbec sunt foarte pasionali și sunt adevărați maeștrii în pat, datorită faptului că pentru ei nu există inhibiții. Sunt plini de creativitate și sunt curioși, semn ce arată că au încercat deja tot ceea ce se putea pe planul dragostei cu partenerul. Preferă vestimentațiile provocatoare care trezesc gândurile erotice. Nu se sfiesc să pună în practică tot ceea ce au în minte.

Leu

Nativii născuți în această zodie ocupă locul 2 în topul poftei de amor. Au un stil ciudățel care îi face să cedeze mai greu în unele momente. Obțin ce vor în aproape orice domeniu, în special în dormitor. Sunt romantici și pasionali, leii au un aer boem. Acestea îmbinate reușesc să atragă cealaltă jumătate a cuplului. Jocurile sunt preferate de ei, cu tot cu latura lor romantică, nu este ceva ce să nu fi testat înainte. Imaginația lor nu are margini.

Balanță

Nativii zodiei balanță atrag ca un magnet partenerii din cuplu, și nu numai, pentru că șarmul lor îi face să aibă atenția distributivă și să fie plăcut de ceilalți. Sunt extrem de senzuali și se simt cei mai împliniți când fac pe plac partenerului. Egoul lor se mărește atunci când jumătatea se declară pe deplin mulțumită de activitatea sexuală.Amorul de calitate îi caracterizează, dar și foarte  des, pe cât posibil. Compromisurile sunt la ordinea zilei dacă au pus ochii pe cineva special, pentru că tocmai provocarea și dorința arzătoare îi face să aibă plăcere maximă. Intensitatea dragostei este mult mai mare pentru ei.

Scorpion

Nativii zodiei scorpion devin din ce în ce mai experimentați pe partea intimă, astfel le merge de minune în relații. Nu se vor feri niciodată să arate cât de pricepuți sunt. Deși scorpionii sunt adepții unor relații de durată, vor accepta mereu o aventură la momentul potrivit. Actul intim este ceva cu implicare totală din partea scorpionilor, și au și așteptări de la cealaltă jumătate a relației. Pentru a putea fi satisfăcuți trebuie ca partenerul să se ridice la cele visate. De asemenea, trebuie să fie pe aceeași lungime de undă cu ei pe partea de fantezii.

Vărsător

Nativii zodiei vărsător sunt de multe ori judecați pentru faptul că nu au sentimente, sunt reci sau neatenți. Aceștia nu sunt așa, iar când au o astfel de atitudine, înseamnă că cei care sunt în fața lor merită. Într-adevăr ei sunt persoane foarte sensibile și sentimentale, uneori în amor nu se implică astfel, ca să nu riște să fie răniți. Spre deosebire de zodiile de mai sus, vărsătorii nu sunt cu adevărat obsedați de amor, și nu spun niciodată nu dacă au ocazii deosebite de care simt că se vor bucura din plin sau ori învăța ceva nou.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×