Electric Castle 2019. Florence+The Machine, cap de afiș

Ana Chivu  
înStiri de ultima ora
20/11/2018, 21:48
Electric Castle 2019. Florence+The Machine, cap de afiș
Iată care sunt trupele care vor concerta la Electric Castle 2019!

Electric Castle va suprinde trupe foarte adorate și în anul acesta. 2019 este anul care îi aduce pe scenă, la cel mai iubit festival al verii, pe cei de la Florence-The Machine, Thirty Seconds to Mars și Bring Me The Horizon. Cei care îi iubesc îi pot vedea în vara lui 2019 în România.

Trupele care vor umple serile petrecăreților festivalieri sunt: Metric, Boys Noize, The Vaccines, Chinese Man, While She Sleeps, TOMM¥ €A$H, SOFI TUKKER, Kronos Quartet, MONO (Japan), Viagra Boys, Lemaitre sau Handsome Furs.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Electric Castle 2019 aduce Florence+ The Machine în România

Una dintre cele mai creative, cunoscute și iubite trupe de muzică indie vine pe scena Electric Castle anul viitor. De asemenea, vor împărți scena cu 30 Second to Mars. Aceștia sunt cunoscuți și datorită imaginii lui Jared Leto, care și-a anunțat prezența la Electric 2019, alături de fratele său, Shannon Leto. Hit-urile cu care trupa a făcut ravagii sunt: Walk on Water, Rescue Me, Kings and Queen. Bring Me The Horizon se va afla și ea în Transilvania, la Castelul din Bonțida.

Cum poți veni la Electric Castel dacă ești minor?

Marele festival este pentru toată lumea, așa că cei care nu au încă vârsta legală pot participa acum la spectacolele impresionante cu ajutorul unei declarații înfăptuite pentru participarea la acesta cu acordul parental. „Înţeleg faptul că participarea minorilor la festivale de muzică, în lipsa supravegherii unui părinte sau a oricărei persoane care exercită autoritatea părintească, poate prezenta riscuri pentru minor/minoră însă, cu toate acestea, declar şi îmi asum în mod expres prin prezenta următoarele aspecte:

1. Permit participarea minorului/minorei la Festivalul ELECTRIC CASTLE din anul 2018 (în continuare Festivalul), care se desfășoară în perioada 18-22 iulie 2018, în loc. Bonţida, jud. Cluj.
2. Îmi asum deplina răspundere pentru minor/minoră și îmi asum responsabilitatea pentru orice incident, accident şi/sau vătămare pe care ar suferi-o minorul/minora din cauza lipsei mele de supraveghere, atât în cadrul festivalului, precum şi în orice mijloc de transport destinat transportării acestuia/acesteia la Festival, în vederea participării.

3. Îmi asum deplina răspundere pentru minor/minoră și îmi asum responsabilitatea pentru orice prejudiciu sau pagubă cauzată de către acesta/aceasta din culpa sa proprie, exclusivă sau concurentă, organizatorilor sau oricăror alte persoane fizice sau juridice participante în cadrul Festivalului.
4. Am luat la cunoștință de Regulamentul care reglementează condițiile specifice impuse de către Organizatorii Festivalului Electric Castle în anul 2018, în special de cele cu privire la minori și mă angajez să asigur deplina respectare a acestora de către minor/minoră”, conform actului.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×