Topul ciudățeniilor reduse de Black Friday în România. 2018 este anul lucrurilor inedite

Ana Chivu  
înStiri de ultima ora
09/11/2018, 16:46
Topul ciudățeniilor reduse de Black Friday în România. 2018 este anul lucrurilor inedite
Iată ciudățeniile dorite de români de "Vinerea Neagră"!

Se pare că românii au căutat să cumpere lucruri destul de ciudate în ziua de Black Friday. Anul 2017 a avut și el un astfel de top, în care se aflau: „huhaieei“ și „smartuaki“. De asemenea, alte lucruri dorite de români au fost și: ”iPhone 5C”, ”elsidiuri”,”frouzan”, ”hensfri”, ”gipcare te pot urca aniel”, ”Bortavoce”, ”senvis smecher”, ”câine ciu ua ua ua”, iar lista de cumpărături nu se termină aici.

Alții au căutat lucruri hilare precum: ”foarfec castrat porci”, ”niculina stoican cd fireati dracu dusmani”, ”dinala de pus pe ochi pentru somn de frumuete”, sau ”elgi”. Iată care sunt ofertele anul acesta și lucrurile inedite cumpărat de români!

Ciudățeniile de pe listele românilor reduse de Black Friday 2018

Ziua de Black Friday este mult așteptată de românii care doresc să-și cumpere lucruri noi și să facă schimbări majore în casa lor și nu numai. Black Friday este în ziua de 23 noiembrie, iar compania produselor care se ieftinesc de Vinerea Neagră a oferit deja informații despre lucrurile care scad la preț. “Am pregătit 50.000 de televizoare, din studii am văzut că televizorul este cel mai dorit produs de către români anul acesta şi ne-am pregătit cu oferte bune. Avem 76.000 de smartphone-uri, iar în creştere faţă de anul trecut, 20.000 de laptopuri.

Sunt mulţi IT-işti, suntem o ţară producătoare de tehnologie, în continuare există o cerere mare de IT. 21.000 de frigidere, 15.000 de maşini de spălat, aş face o paralelă cu consumul în România pe cap de locuitor faţă de ţările din centrul Europei sau din Vest: suntem la o treime faţă de Cehia la consum de produse electronice şi electrocasnice şi de 6 ori mai puţin faţă de Germania. În continuare sunt gospodării care nu au lucrurile normale pe care noi le avem la oraş şi în continuare mulţi oameni cumpără primul produs, alţii cumpără produse mai bune”, a spus Iulian Stanciu, CEO al eMAG într-o conferință. Doar că gusturile românilor diferă, așa că magazinele oline se pregătesc și de dorințele inedite ale acestora.

Produse speciale din ofertă:

Monede de aur de 22K si lingouri de aur de 24K
Masini si motociclete: Honda, Aprilia, Mini, Skoda, Suzuki, BMW, Kawasaki, Piaggio, Ssang Yong, Triumph, Volvo, Ford
Ceasuri si bijuterii de lux: Cellini, Diamanti, Galt, Teilor
Bilete la evenimente sportive: Formula 1 (Austria, Italia, Ungaria), Finala Champions League Madrid 2019
Bilete la evenimente: Concert Metallica, Concert Andre Rieu, Concert Maroon 5, Electric Castle
Pachete turistice: 19.000 de nopti de cazare – vacante de vara, vacante de iarna, croaziere si vacante exotice
Parcuri de distractii: Disneyland, Europa Park, PortAventura
Abonamente telefonie: Vodafone the Smart Black, the Super Black
Servicii medicale: Abonamente medicale si abonamente stomatologice, Regina Maria, Medicover, Just Smile
Experiente inedite: Castele si conace, Escape rooms, Catamarane

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×