Concert Bon Jovi, la București, pe 21 iulie 2019. Cât costă un bilet

Raluca Ogaru   
în Stiri de ultima ora
29/10/2018, 18:22
Concert Bon Jovi, la București, pe 21 iulie 2019. Cât costă un bilet GALERIE FOTO
Bon Jovi, al doilea concert la București, în 2019

Bon Jovi, celebra trupă rock cu milioane de fani în lumea întreagă, revine în concert la București, pe 21 iulie 2019, într-un concert extraordinar. Biletele promoționale au fost puse în vânzare online, luni, 29 octombrie 2018, la ora 12.00. Acestea, însă, s-au epuizat imediat, iar pentru cei care nu au reușit să prindă unul, sunt disponibile bilete la prețuri mai mari. Bon Jovi va concerta în Piața Constituției, iar la eveniment sunt așteptați în jur de 60.000 de spectatori.

Este al doilea concert în România al trupei Bon Jovi. Formația va ajunge în țara noastră în formula cu Jon Bon Jovi la voce și chitară, David Bryan la clape, Tico Torres la baterie, Hugh McDonald- bas, Phil X – chitară. Acesta din urmă a fost selectat în rimpul turneului din 2013.

21 iulie 2019, data la care Bon Jovi va concerta la București

Turneul trupei Bon Jovi se numește „This House Is Not for Sale” și va debuta la Moscova, pe data de 31 mai 2019. Acesta se va desfășura în 14 țări europene, după cum urmează: Rusia, Estonia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Olanda, Marea Britanie, Germania, Spania, Elveția, Polonia, Belgia, Austria și România.

Trupa va avea în repertoriu 95 de melodii, pe care le va schimba însă pe parcurs. Printre acestea, se numără și „You Give Love a Bad Name”, „It’s My Life”, „Wanted Dead or Alive” ,”Bad Medicine” sau „Livin’ on a Prayer”.

Bon Jovi va concerta la București, în Piața Constituției
Bon Jovi va concerta la București, în Piața Constituției

Cât costă un bilet pentru concertul Bon Jovi de la București

Biletele pentru concertul de la București, din data de 21 iulie 2019, au fost scoase la vânzare luni, 29 octombrie 2018, la ora 12. Este vorba despre tichetele la preț special, care s-au epuizat imediat după ce au fost puse la dispoziție în spațiul online.

Cât costă biletele:

  • Acces general – 230 lei
  • Golden Circle – 380 lei
  • Diamond Circle – 600 lei
  • Tribuna VIP – 750 lei
  • Silver VIP Experience Package – 777 lei
  • Diamond VIP Experience Package – 1.114 lei
  • Platinum VIP Experience Package – 1.929 lei
  • Ultimate VIP Experience Package – 2.445 lei

Preț promoțional:

  • Acces general  – 190 lei
  • Peluză  – 230 lei
  • Biletele la prețuri promoționale pentru concertul Bon Jovi s-au epuizat la scurt timp după ce au fost scoase la vânzare pe internet
    Biletele la prețuri promoționale pentru concertul Bon Jovi s-au epuizat la scurt timp după ce au fost scoase la vânzare pe internet

Bon Jovi, o legendă vie

Trupa americană Bon Jovi a luat ființă în Sayreville, New Jersey, în anul 1983.  Fondatorii ei sunt solistul Jon Bon Jovi, pianistul și clăparul David Bryan și toboșarul Tico Torres. De-a lungul timpului, criticii au caracterizat stilul trupei ca hard-rock, pop/hair metal, arena rock sau pop-rock. Trupa a fost influențată de alte formații renumite în lumea întreagă, precum The Rolling Stones, Aerosmith, Van Halen, The Beatles sau The Animals.

Albumul ”Slippery When Wet” a reușit, în 1986, să aducă recunoaștere internațională fulminantă celor de la Bon Jovi. În 1988, albumul „New Jersey” a reușit să egaleze această performanță. Vorbim despre una dintre cele mai apreciate trupe din lume, iar asta se poate vedea în valoarea încasărilor: 130 de milioane de discuri vândute, au avut peste 2.700 de concerte în 50 de țări.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×