Claudia Pavel, eliminată de la Ferma, după duelul cu Brigitte Sfăt! Ce s-a întâmplat joi, 28 februarie, în emisiunea de la Pro TV

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
01/03/2019, 10:17
Claudia Pavel, eliminată de la Ferma, după duelul cu Brigitte Sfăt! Ce s-a întâmplat joi, 28 februarie, în emisiunea de la Pro TV GALERIE FOTO
Claudia Pavel a fost eliminată de la emisiunea Ferma, de la Pro TV

Claudia Pavel a fost eliminată de la emisiunea „Ferma”, de la Pro TV, după ce a pierdut duelul cu Brigitte Sfăt, cea mai mare rivală a sa. Între cele două concurente ale show-ului prezentat de Mihaela Rădulescu au existat disensiuni încă de la începutul emisiunii, atunci când fosta soţie a lui Ilie Năstase şi-a amintit că primul său soţ a înşelat-o cu Claudia. Cele două s-au înţepat pe tot parcursul emisiunii de la Pro TV, iar acum Brigitte Sfăt a ieşit câştigătoare din acest duel.

Claudia Pavel a fost eliminată după duelul cu Brigitte Sfăt

Au existat săptămâni întregi de bârfe, critici şi certuri, iar la ediţia de joi, 28 februarie, Claudia Cream a ajuns să fie eliminată. În cadrul primei probe, câştigată de Brigitte, cele două au trebuit să umple un recipient cu lapte, după ce lichidul l-au transportat cu…gura. A doua probă le-a pus pe cele două concurente în faţa unui puzzle, iar Brigitte s-a impus şi de această dată, iar proba cu numărul trei nu a mai fost necesară.

Brigitte şi Claudia au ajuns la duel, după ce Cătălin Moroşanu a ales-o ca primă duelistă pe cântăreaţă, iar aceasta a decis să-şi încheie socotelile cu Brigitte prin intermediul acestui duel. „Am fost ușurată când mi-am auzit numele. Decât să trăiesc otrăvită zi de zi, prefer să dau la o parte otrava. Dacă nu riști, nu câștigi”, a fost reacţia avută de Brigitte, atunci când Claudia a solicitat-o la duel.

Concurentele emisiunii Ferma, de la Pro TV
Concurentele emisiunii Ferma, de la Pro TV

Ce s-a întâmplat joi, 28 februarie, în emisiunea de la Pro TV

Claudia Cream l-a enervat inclusiv pe Cătălin Moroşanu în Ferma! Şi nu doar pe acesta! Carmen Negoiţă a vorbit şi ea despre discuţiile cu cântăreaţa: „Exceptând acel episod cu cearta noastră, care a început de la o chestie banală, eu pot să spun că m-am înţeles OK, am lucrat împreună. Singura problemă cu ea este că este foarte stresată şi stresantă şi trece de la o stare la alta, şi tonul vocii ei era foarte deranjant, efectiv, la un moment dat nu-ţi mai auzeai gândurile. Toată lumea avea o problemă cu decibelii ăia ridicaţi, efectiv era era obositor să auzi pe cineva vorbind continuu pe o tonalitate atât de înaltă. Am văzut abia după ce a zis în emisiune”, a spus Carmen Negoiță.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×