Marele regret al lui Cătălin Moroșanu, de la Ferma! Concurentul de la Pro TV a făcut dezvăluiri

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
14/02/2019, 16:39
Marele regret al lui Cătălin Moroșanu, de la Ferma! Concurentul de la Pro TV a făcut dezvăluiri GALERIE FOTO
Catalin Morosanu i-a spus lui Jorge ce regrete are

Jorge și Cătălin Moroșanu au făcut repede un interviu, chiar înainte de începerea emisiunii Ferma 2019, de unde am aflat ce regrete are luptătorul de K1! Cei doi concurenți de la Ferma 2019, care par a se fi apropiat destul de mult la emisiunea difuzată la Pro TV, au înregistrat un scurt interviu pentru vlogul cântărețului Jorge.

Acesta a început însă cu o întrebare care l-a deranjat pe Cătălin Moroșanu din start. Întrebat câți bani a câștigat din lupte, ”Moartea din Carpați” nu a apreciat întrebarea lui Jorge și a răspuns printr-o altă întrebare: ”Tu câți bani ai câștigat la emisiunea ”Te cunosc de undeva?”. Jorge a mărturisit că așa se face când eviți să răspunzi la o întrebare!

Cătălin Moroșanu regretă că nu a petrecut mai mult timp cu fiica sa

A doua întrebare însă l-a prins pe Cătălin Moroșanu. Întrebat ce regrete are, luptătorul a spus că are câteva, ca orice om. Principalul său regret este, însă, că nu a petrecut destul de mult timp alături de fiica sa. Regretul cel mai mare al lui Morosanu este ca nu a petrecut destul timp cu fetița lui în vârstă de 8 ani, că nu s-a implicat mai mult în educația ei și faptul că a fost mereu plecat pe drumuri, realizând că pentru copiii noștri trebuie întotdeauna să ne facem timp.

Jorge a plusat și l-a întrebat apoi ce cadou ar vrea să-i facă fiicei sale, la majorat. ”Chiar nu știu ce cadou i-aș face. Poate i-aș lua o mașină, dacă ar lua Bac-ul și ar intra la facultate. Depinde de cât de matur este copilul tău în gândire. oricum, nu trebuie să facem cadouri doar pentru a ne făli față de ceilalți, ci ar trebui să cumpăprăm copiilor ceea ce au nevoie”, a spus luptătorul de K 1.

Interviul lui Jorge s-a terminat cu o provocare! Cîntărețul l-a provocat pe Cătălin Moroșanu să-i dea o palmă! Spre surprinderea cântărețului, luptătorul a lovit în aer, scutindu-l pe Jorge de probleme serioase!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×