Brigitte Sfăt, dezvăluiri uluitoare în direct, la Ferma, Pro Tv: “Aveam copil și am bătut-o”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
14/02/2019, 09:56
Brigitte Sfăt, dezvăluiri uluitoare în direct, la Ferma, Pro Tv: “Aveam copil și am bătut-o” GALERIE FOTO
Brigitte Sfat a vorbit despre amantele fostilor ei soti

Brigitte Sfăt a povestit cum le-a bătut pe amantele foștilor ei soți! Trădare a fost cuvântul de ordine la ultima ediție a show-ului Ferma 2019, când mai mulți concurenți s-au adunat și au început să discute despre momentele mai puțin plăcute din viața lor, atunci când partenerii de viață au călcat strâmb.

La discuția de la Ferma 2019 au participat Claudia Pavel, Jorge, Ioana Filimon și Brigitte Năstase. Fosta soție a lui Ilie Năstase și-a amintit câteva episoade mai puțin plăcute din viața ei alături de foștii ei soți, Octavian Sfăt și Ilie Năstase.

Brigitte Sfăt a vorbit la Ferma 2019 despre cum a fost trădată de bărbații din viața ei

”Eu de două ori i-am aruncat masa în restaurant, la Tavi, de două ori așa în față. Odată am luat băutura și am vărsat-o așa, în față, când vorbea cu una. Tu știi ce nebună eram eu? I-am spart ușa odată, era cu una, și ținea și el și cu aia, le vedeam fundurile goale”, s-a dezlănțuit Brigitte, în ediția de marți seară, când a recunoscut că a recurs la violență pentru a-și apăra relația.

brigitte sfat amante
Brigitte Sfat a batut cateva dintre amantele fostilor ei soti

Fosta foție a lui Ilie Năstase și-a amintit și de relația cu scântei pe care a avut-o cu jucătorul de tenis, pe care l-a prins în fapt cu o femeie mai tânără. ”Și acum doi ani m-am dus și-am luat-o pe aia din Ploiești, cu televiziunea. Ilie se urca pe scuter și l-am împins cu tot cu scuter”.

Incidentul la care face referire Brigitte s-a petrecut la sfârșitul anului 2016, când concurenta de la FERMA a făcut scandal acasă la femeia cu care Ilie Năstase o înșela. Atunci s-a dus cu un cameraman la poarta amantei, pentru a-i prinde pe cei doi în fapt. Brigitte Năastase a mai vorbit și în trecut despre amante, la Ferma 2019, făcând referire la Claudia Pavel, pe care a acuzat-o că a avut o relație cu fostul ei soț Octavian Sfăt!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×