Ferma 2019: Claudia Pavel, plătită mai bine decât la Exatlon. Câți bani a luat de la PRO TV

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
06/02/2019, 08:33
Ferma 2019: Claudia Pavel, plătită mai bine decât la Exatlon. Câți bani a luat de la PRO TV GALERIE FOTO

Claudia Pavel ia la „Ferma” mai mulți bani decât a luat la „Exatlon”. PRO TV a plătit-o pe Cream mai bine ca cei de la Kanal D. La emisiunea care se filmează acum în munți, „Ferma”, Claudia Pavel s-a umplut de bani. E printre cele mai bine plătite concurente ale show-ului de la PRO TV.

Claudia Pavel a avut o perioadă când nu voia să audă de reality-show-uri, mai ales că are un băiețel de șase ani, Noah. În ultima vreme, însă, Claudia Pavel alias Cream, nu ratează niciun show de anvergură. În 2017 a participat la “Ford Boyard” (Pro TV), iar anul trecut a fost în Republica Dominicană, la “Exatlon” (Kanal D). Acum vedeta este printre concurentele de la “Ferma” (Pro TV) , unde s-a remarcat deja cu un scandal cât casa, în care a implicat-o Brigitte Sfăt. Gurile rele spun că scandalul dintre cele două ar fi plecat și de la faptul că fosta Cream e mult mai bine plătită la show-ul de pe Pro TV.

Claudia Pavel, plătită mai bine la „Ferma” decât la „Exatlon”. PRO TV i-a dat cu 10.000 de euro mai mult decât Kanal D

Claudia Pavel ia mai mulți bani la „Ferma” de la PRO TV decât a luat la „Exatlon” de la Kanal D. Vedeta este una dintre cele mai bine plătite concurente ale show-ului. Surse din showbiz au dezvăluit că artista ia de la Pro TV 50.000 de euro pentru participarea la emisiunea „Ferma”. Asta înseamnă cu 10.000 de euro mai mult decât a primit anul trecut de la Kanal D, pentru participarea la Exatlon.

Ferma 2019: Claudia Pavel, plătită mai bine decât la Exatlon. Pro TV i-a dat 50.000 de euro pentru participare

Banii mulți câștigați a stârnit invidia colegilor de emisiune și în special a lui Brigitte Sfăt, care a acuzat-o pe Claudia Pavel că ar fi avut o relație cu răposatul ei soț, pe vremea când cântăreața era încă minoră. “Soţul meu, tatăl lui Robi, m-a înşelat cu ea acum 16 ani”, a spus Brigitte în emisiunea „Ferma”. Sora Claudiei Pavel, Paula, a anunțat că artista o va da în judecată pe Brigitte Sfăt, după terminarea show-ului. “Toată lumea a simţit furie. O voi da în judecată pentru calomnie. Surorii mele îi afectează imaginea cu aceste afirmaţii. Claudia era un copil atunci. Sunt la stadiul în care nu mai simt furie pentru ea, ci milă. O aştept pe Claudia acasă şi vom demara procesul împotriva lui Brigitte. Mi  s-a recomandat să o dau în judecată.”, a declarat sora Claudiei Pavel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×