Brigitte Sfăt, acuze fără perdea la emisiunea Ferma: Soţul meu m-a înşelat cu Claudia Pavel

Raluca Ogaru   
în Stiri de ultima ora
01/02/2019, 08:52
Brigitte Sfăt, acuze fără perdea la emisiunea Ferma: Soţul meu m-a înşelat cu Claudia Pavel GALERIE FOTO
Claudia Pavel a fost acuzată de Brigitte Sfăt că s-ar fi culcat cu primul soț al vedetei

Începe scandalul la Ferma de la PRO TV, între Brigitte Sfăt și Claudia Pavel, alias Cream. Fosta soție a lui Ilie Năstase nu a mai suportat și a acuzat-o pe Claudia că ar fi întreținut relații intime cu fostul ei soț, Octavian Sfăt. Mai exact, Brigitte a subliniat că fostul ei partener a înșelat-o cu artista, dar asta nu e tot!

Fostul soț al luirigitte, Octavian B Sfăt, a murit în anul 2002, an în care, culmea, Claudia Pavel abia împlinea vârsta de 18 ani. Prin simplă deducție, Cream a avut o relație cu el pe vremea în care încă era minoră, fapt deloc de neglijat. Brigitte Sfăt nu a mai rezistat la Ferma, mai ales că nu este singurul bărbat pe care l-a împărțit cu focoasa brunetă. Zvonurile spun că și Cătălin Cazacu a fost mărul discordiei între ele.

Brigitte Sfăt a răbufnit la Ferma și a spus ce o leagă de Claudia Pavel
Brigitte Sfăt a răbufnit la Ferma și a spus ce o leagă de Claudia Pavel

Brigitte Sfăt o acuză pe Claudia Pavel că s-a culcat cu fostul ei soț

Exasperată de faptul că a sa colegă de emisiune pare că flirtează cu bărbații de la Ferma, Brigitte Sfăt nu a mai suportat și a spus tot adevărul despre trecutul care le leagă. La asemenea dezvăluiri, e clar că cele două nu se văd deloc cu ochi buni și că relația dintre ele va fi încordată pe tot parcursul emisiunii.

Claudia Pavel si Catalin Cazacu, la Exatlon
Claudia Pavel si Catalin Cazacu, la Exatlon

”Soțul meu, tata lui Robi, m-a înșelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați?”, a explicat Brigitte Sfăt într-un exces de furie, fără să țină cont că era filmată. Colegii ei s-au uitat mirați la ea, dar ce se va întâmpla cu adevărat după această reacție vom afla în emisiunile viitoare. Și în trecut Claudia Pavel a mai avut astfel de prbleme, fiind acuzată că a ”spart” casa fostului ei coleg Cătălin Cazacu pe care l-a despărțit de Ana Roman, femeia cu care ar fi urmat să se căsătoreasscă, după ce ieșea de la Exatlon România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×