Brigitte Sfăt, primul fermier șef de la emisiunea Ferma! Cum a impresionat

Ana Chivu   
în Stiri mondene
31/01/2019, 15:20
Brigitte Sfăt, primul fermier șef de la emisiunea Ferma! Cum a impresionat
Fosta soție a lui Ilie Năstase a fost prima care a luat titlul de fermier șef al ediției nouă din Ferma!

În cursul zilei de miercuri, Brigitte Sfât a primit titulatura de fermier Șef de la Ferma! Concurenții și-au ales pentru prima oară fermierul. Se pare că fosta soție a lui Ilie Năstase și-a impresionat bine colegii cu organizarea și capacitatea de analiză a detaliilor din noul mediu în care sunt cu toții nevoiți să trăiască.

Concurenții sunt: (Brigitte Năstase, Ame Călin, Carmen Negoiță, Claudia Pavel, Ioana Filimon, Diana Belbiță, Cătălin Moroșanu, Jorge, Remus Boroiu, Emil Rengle, Marius Crăciun, Silviu Țolu, ) și 6 concurenți (Geanina Ilieș, Otniela Sandu, Otilia, Vali Bărbulescu, Florin Pastramă și Kamara) mai puțin norocoși au ajuns la Cabană, unde condițiile de viață sunt mult mai grele. Concurenții din Ferma au avut câteva zile pline: alegerea fermierului șef, prima probă de recompensă, primii servitori aleși (Ame Călin și Jorge), dar și primul ales pentru duel: Ame.

Brigitte Sfăt, primul fermier șef de la Ferma!

Brigitte Sfăt și-a uimit colegii de la Ferma cu calitățile de lider, astfel că au decis să o voteze pentru postul de fermier șef. De asemenea, după decizia aferentă, bruneta a vorbit despre cum a ajuns să suporte astfel de condiții care păreau pentru cei din jur departe de divă. Brigitte a vorbit despre o situația anume din viața sa care a făcut-o să nu se mai plângă de nimic și să învețe să se bucure la lucrurile mărunte. „Da, știu. Chiar îmi aminteam că atunci când am fost arestată, la două luni după moartea primului meu soț, am gătit în penitenciar, pentru peste 100 de gardieni. Am fost închisă și ca să pot ieși mai repede afară, am lucrat la popotă”, a mărturisit emoționată Brigitte Sfăt.

Briggite Sfăt la emisiunea Ferma
Brigitte Sfăt la emisiunea Ferma

În primul rând, sunt o luptătoare și cred că ăsta este cel mai important lucru. Sunt corectă, loială și apreciez foarte mult spiritul de echipă. Este tot ceea ce aștept: să iau parte la o nouă provocare’, a mai povestit sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×