Ferma 2019: Cine e Florin Pastramă, concurentul musculos care le face avansuri fetelor

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
30/01/2019, 20:09
Ferma 2019: Cine e Florin Pastramă, concurentul musculos care le face avansuri fetelor
Cine este cu adevărat Florin Pastramă?

Florin Pastramă a atras atenția din primele clipe după ce a intrat în Fermă. Acesta este recunoscut ca fiind cel mai controversat concurent din prima ediție a emisiunii Ferma. Bărbatul musculos a atras cu el pasiuni, flirturi, dar, din păcate și certuri.

Musculosul Florin Pastramă a venit cu gânduri mari în competiție, acesta vrea să sucească mințile tuturor concurentelor aflate în fermă. Tânărul are legături cu soția lui Pepe, Raluca Pastramă.

Cine este Florin Pastramă, concurent la Ferma?

Florin Pastramă, concurent la Ferma în noul sezon, s-a făcut remarcat încă din prima ediție. Acesta a flirtat cu toate fetele și nu s-a sfiit să recunoască faptul că bea des șampanie fină, fapt ce demonstrează că are o situație financiară foarte bună. Vărul Ralucăi Pastramă, soția cântărețului latino Pepe, a recunoscut că are parte zilnic de răsfăț. Acesta are numai haine scumpe și merge frecvent la saloanele de înfrumusețare la manichiură și pedichiură. “Sunt Florin Pastramă, sunt țigan și mă mândresc cu acest lucru. În 1990, tatăl meu a înființat o agenție imobiliară. Tot timpul eram cu taică-miu. Când a murit el, a fost prima dată în viața mea când am plâns și am știut ce înseamnă suferința.

Florin Patramă în competiția Ferma
Florin Patramă în competiția Ferma

Mama e totul pentru mine, e îngerul meu. Locuiesc cu ea. Mai am un frate mai mare și trei surori. Am avut tot ce mi-am dorit de la familie, mi-au oferit tot ce mi-am dorit. Am terminat Facultatea de Drept, am luat Licența, dar după ce a murit taică-miu, am renunțat la profesie și a trebuit să mă ocup de business. Nu sunt implicat în niciun dosar la poliție. Cred foarte mult în Dumnezeu și Îi mulțumesc foarte mult pentru tot ce mi-a oferit, chiar mult mai mult decât meritam. Nu am nevoie de bani, banii pe care o să-i câștig o să-i donez unui orfelinat. Sunt un tip pozitiv și ăsta e avantajul meu în această emisiune. O să ajung în finală!”, a povestit Florin Pastramă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×