Ioana Filimon, concurentă la Ferma, despre marele său complex! Ce pățea fosta Miss România 2016

Ana Chivu   
în Stiri mondene
30/01/2019, 13:43
Ioana Filimon, concurentă la Ferma, despre marele său complex! Ce pățea fosta Miss România 2016 GALERIE FOTO
Ioana Filimon, concurentă la Ferma, a pățit ceva de neimaginat! Ce s-a întâmplat cu Miss România?

Deși mulți spun că arată impecabil și că nu ar avea d ece să se plângă, Ioana Filimon este de altă părere, astfel că a mărturisit de ce s-a simțit mereu complexată. Concurenta show-ului Ferma a vorbit despre copilăria sa la sat, până să se mute la Timișoara și despre lucrul cu care i-a fost greu să trăiască de-a lungul anilor.

„?Zâmbetul este în mod clar unul din cele mai bune remedii pentru înfrumuţesare. Se vede, nu? Pentru toate există un nou început! Ne vedem în curând la @ferma pe PRO TV????????”, a fost mesajul acesteia înainte de a ajunge la fermă, ieri, în primul episod.

Ioana Filimon, concurentă la Ferma, a dezvăluit marele ei complex!

Ioana Filimon a spus că începea să se simtă complexată atunci când i se atribuiau diverse apelative din cauza buzelor sale, considerate de unii prea mari„Sunt Ioana Filimon și buzele mele sunt naturale. Primii trei ani din viața mea i-am petrecut la sat, apoi m-am mutat la Timișoara. Am studiat Facultatea și Masterul în Protecția și Ingineria mediului. M-am mutat în București după ce am câștigat Miss România 2016. Am avut o problemă foarte mare cu buzele mele. Mă deranja foarte tare că mi se spunea „Buzuca” sau „Buzoasa”.

Miss România, complexată de ceea ce spuneau unii oameni de buzele sale prea voluminoase.
Miss România, complexată de ceea ce spuneau unii oameni de buzele sale prea voluminoase.

După ce am câștigat concursul de miss, lumea a spus că a câștigat o fată operată. Nu e adevărat, am o singură operație estetiocă, cea de mărire de sâni. Lumea este răutăcioasă, nu mă crede. De obicei, femeile care sunt frumoase sunt percepute ca niște femei mai puțin inteligente, dar nu este adevărat . Sunt inteligentă, știu ce vreau de la viață și am venit să câștig. Nu știu ce o să fac la emisiune cu telefonul, dar cred că o să-mi fie cel mai dor de el”, a spus Ioana Filimon în primul episod de la Fermă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×