Brigitte Sfăt, despre timpul petrecut în închisoare! Dezvăluirile făcute la Ferma

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
30/01/2019, 13:33
Brigitte Sfăt, despre timpul petrecut în închisoare! Dezvăluirile făcute la Ferma GALERIE FOTO
În cadrul emisiunii ”Ferm”, Briggite Sfăt a vorbit despre timpul petrecut în închisoare

Cu ocazia debutului emisiunii ”Ferma”, și-au găsit loc nu numai experiențe noi pentru cele 18 vedete din România, ci și dezvăluiri șocante. Cea care și-a pus viața pe tavă a fost Brigitte Sfăt, care a povestit despre timpul petrecut în închisoare.

Momentul emoționant a început cu: „Am o poveste de viață, nu știu dacă fascinantă, dar cred că bate filmul”, după cum a spus fosta soție a jucătorului de tenis Ilie Năstase, apoi a continuat cu destăinuirea sa despre perioada în care a fost încarcerată, la scurt timp după moartea primului soț.

Brigitte Sfăt a vorbit despre timpul petrecut în închisoare

Imediat după poveste, atât concurenții, cât și prezentatorii emisiunii au fost impresionați de dezvăluirile femeii de afaceri. „Te aplaud pentru sinceritate”, a spus Mihaela Rădulescu. Un alt competitorul care a rămas înmărmurit de relatarea lui Brigitte a fost și Kamara, care a spus că: ”Eu am fost uimit, știam câte ceva despre ea, dar nu știam detalii”, a spus cântărețul.

Brigitte Sfăt, despre timpul petrecut în închisoare! Dezvăluirile făcute la Ferma
Concurenții emisiunii ”Ferma”

De asemenea, și Ioana Filimon a simțit să-și declare admirația față de aceasta, spunând că: „O admir pe Brigitte și chiar aș vrea să ajung într-o zi să am gândirea ei și pozitivitatea ei asupra oricărei situații, pentru că ea a trecut prin multe și cunoaște”, a adăugat Miss România.

Concurenți ”Ferma”

reamintim că reality-show-ul îi are drept gazde pe Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, iar drept curajoși care au intrat în lupta pe: Kamara, Moroșanu, Ioana Filimon, Otilia Sandu, Brigitte Sfăt, Silviu Țolu, Geanina Ilieș, Otilia-Bilionera, Claudia Pavel, Diana Belbiță, Emil Rengle, Amei Călin, Florin Pastramă, Jorge, Marius Crăciun, Remus Boroiu și Vali Bărbulescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×