Cine e Cristian Bozgan, asistentul Mihaelei Rădulescu la emisiunea Ferma

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
29/01/2019, 17:23
Cine e Cristian Bozgan, asistentul Mihaelei Rădulescu la emisiunea Ferma
Cristian Bozgan, asistentul Mihaelei Rădulescu la Ferma, are o experiență militară impresionantă în România și străinătate

Noul sezon al emisiunii Ferma îi va avea dret gazde pe Mihaela Rădulescu și mai puțin cunoscutul Cristian Bozgan. Iar, cum cei 18 concurenți ai competiției vor avea parte de provocări pe bandă rulantă, trebuia ca la cârma emisiunii să fie doi oameni cu mână de fier.

Și, cum despre Mihaela Rădulescu se știu multe, toți fanii emisiunii doresc să știe câte ceva și despre cel de-al doilea prezentator. Până acum, acesta a stat departe de lumina reflectoarelor, însă, despre Cristian Bozgan se știe că are o experiență militară impresionantă, în varii sisteme din România și străinătate.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cristian Bozgan, asistentul Mihaelei Rădulescu la Ferma, are o experiență militară extinsă în varii sisteme

În plus, prezentatorul este specializat în tehnici de supraviețuire în condiții extreme și cunoaște toate strategiile pentru a supraviețui în orice mediu, în special în păduri. Totodată, bărbatul este un adevărat lider, ce poate da sfaturi pertinente, poate învăța și motiva oamenii la nevoie. Mai mult, noul prezentator îi asigură pe concurenții Fermei că îl vor ține minte dacă nu își văd de treabă.

Cine e Cristian Bozgan, asistentul Mihaelei Rădulescu la emisiunea Ferma
Noul sezon al emisiunii Ferma îi va avea dret gazde pe Mihaela Rădulescu și mai puțin cunoscutul Cristian Bozgan

„Toată viața m-am antrenat cu persoane puternice și am învățat sute de oameni despre tehnicile de supraviețuire în condiții extreme. Să lucrezi cu diverse tipologii de oameni și personalități diferite este întotdeauna o provocare, mai ales în condițiile grele de iarnă. Le voi fi mentor și, printre altele, o să fiu cu ochii pe ei, le voi da sarcinile și mă voi asigura că nu vor uita niciodată această aventura…sau pe mine!”, a spus Cristian Bozgan despre rolul său în competiție.

Cine e Cristian Bozgan, asistentul Mihaelei Rădulescu la emisiunea Ferma
noul prezentator îi asigură pe concurenții Fermei că îl vor ține minte dacă nu își văd de treabă

Cât despre Mihaela Rădulescu, și aceasta este extrem de încântată de formatul în care a acceptat să intre. „Revin şi nu oricum, ci într-un loc total neaşteptat – în vârful muntelui. Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă.

Cine e Cristian Bozgan, asistentul Mihaelei Rădulescu la emisiunea Ferma
Prezentatorul este specializat în tehnici de supraviețuire în condiții extreme

Ador provocările inedite, mi-am savurat pauza personală, acum abia aştept să mă întorc la muncă. E un nou început, un nou format, o nouă abordare. Greu, interesant, riscant, emoţionant, exact combinaţia pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viaţă”, a declarat Mihaela Rădulescu despre competiție.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×