Brigitte Sfăt s-a despărțit de logodnic! ”E un nou început!”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
09/01/2019, 10:50
Brigitte Sfăt s-a despărțit de logodnic! ”E un nou început!”
Brigitte Sfăt s-a despărțit de logodnicul ei, după aproape 3 luni de la căsătorie

Fosta soție a lui Ilie Năstase s-a despărțit de logodnicul ei cu care credea că va trăi toată viața. Brgitte Sfăt a declarat că nu dorește să discute despre subiectul despărțirii, dat fiind faptul că își dorește un nou început, o viață pe care mereu și-a dorit să trăiască. De asemenea, un aspect ce a ajutat în reconstruirea acesteia după despărțire a fost participarea la emisiunea ”Ferma”, difuzată pe PRO TV.

Și, cu toate că au trecut aproape trei luni de când s-au logodit, cei doi au decis să pună punct relației de iubire, astfel că nu vor mai ajunge în fața altarului, jurându-și iubire. Totodată, vedeta a mărturisit, în cadrul unei emisiuni televizate, că nu dorește să discute pe seama acestei probleme. Întrebată de Cătălin Măruță dacă mai erau sau nu împreună, aceasta a răspuns: ” Bip! Nu doresc să discut despre problemele mele de acasă, pentru că pentru mine este un nou început această „Fermă” şi doar atât pot să spun.”

Brigitte Sfăt s-a despărțit de logodnicul ei

Continuând, Măruță a întrebat și dacă povestea lor de dragoste s-a epuizat. De altfel, prezentatorul a observat că Brigitte nu mai poartă nici inelul de logodnă. ” Bip. Nu vreau să vorbesc despre aşa ceva. Ţi-am zis, îmi plac începuturile noi şi acesta este cel mai frumos început”, a spus Brigitte Sfăt.

Brigitte Sfăt s-a despărțit de logodnic! ”E un nou început!”
Brgitte Sfăt a declarat că nu dorește să discute despre subiectul despărțirii

Cât despre momentul în care femeia de afaceri a vorbit despre căsătoria cu noul partener de viață, aceasta era extrem de încântată.  ”Noi ne-am dorit să cumpărăm verighete, deoarece în urmă cu o săptămână, noi suntem amandoi penticostali şi pastorul bisericii noastre ne-a făcut deja binecuvântarea, pentru a avea această relaţie. În momentul în care ne-am mutat împreună, pastorul bisericii noastre ne-a oficializat, ne-a făcut binecuvântarea relaţiei noastre, adică noi în faţa Lui Dumnezeu suntem ca şi căsătoriţi”, a declarat Brigitte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×