Brigitte Sfăt s-a despărțit de logodnic! ”E un nou început!”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
09/01/2019, 10:50
Brigitte Sfăt s-a despărțit de logodnic! ”E un nou început!”
Brigitte Sfăt s-a despărțit de logodnicul ei, după aproape 3 luni de la căsătorie

Fosta soție a lui Ilie Năstase s-a despărțit de logodnicul ei cu care credea că va trăi toată viața. Brgitte Sfăt a declarat că nu dorește să discute despre subiectul despărțirii, dat fiind faptul că își dorește un nou început, o viață pe care mereu și-a dorit să trăiască. De asemenea, un aspect ce a ajutat în reconstruirea acesteia după despărțire a fost participarea la emisiunea ”Ferma”, difuzată pe PRO TV.

Și, cu toate că au trecut aproape trei luni de când s-au logodit, cei doi au decis să pună punct relației de iubire, astfel că nu vor mai ajunge în fața altarului, jurându-și iubire. Totodată, vedeta a mărturisit, în cadrul unei emisiuni televizate, că nu dorește să discute pe seama acestei probleme. Întrebată de Cătălin Măruță dacă mai erau sau nu împreună, aceasta a răspuns: ” Bip! Nu doresc să discut despre problemele mele de acasă, pentru că pentru mine este un nou început această „Fermă” şi doar atât pot să spun.”

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Brigitte Sfăt s-a despărțit de logodnicul ei

Continuând, Măruță a întrebat și dacă povestea lor de dragoste s-a epuizat. De altfel, prezentatorul a observat că Brigitte nu mai poartă nici inelul de logodnă. ” Bip. Nu vreau să vorbesc despre aşa ceva. Ţi-am zis, îmi plac începuturile noi şi acesta este cel mai frumos început”, a spus Brigitte Sfăt.

Brigitte Sfăt s-a despărțit de logodnic! ”E un nou început!”
Brgitte Sfăt a declarat că nu dorește să discute despre subiectul despărțirii

Cât despre momentul în care femeia de afaceri a vorbit despre căsătoria cu noul partener de viață, aceasta era extrem de încântată.  ”Noi ne-am dorit să cumpărăm verighete, deoarece în urmă cu o săptămână, noi suntem amandoi penticostali şi pastorul bisericii noastre ne-a făcut deja binecuvântarea, pentru a avea această relaţie. În momentul în care ne-am mutat împreună, pastorul bisericii noastre ne-a oficializat, ne-a făcut binecuvântarea relaţiei noastre, adică noi în faţa Lui Dumnezeu suntem ca şi căsătoriţi”, a declarat Brigitte.

Închide ×