Brigitte Sfăt, despre căsătoria cu noul partener!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
06/11/2018, 15:23
Brigitte Sfăt, despre căsătoria cu noul partener! GALERIE FOTO
Brigitte a vorbit despre căsătoria ei cu noul partener de viață

Brigitte Săt a făcut declarații despre căsătoria cu noul partener. Conform spynews, afacerista a vorbit despre relația cu Cornel, noul om cu care împarte lucrurile bune, cât și cele rele. Potrivit spuselor ei, aceasta și-a unit destinul cu noul partener de viață în fața lui Dumnezeu. ”Noi ne-am dorit să cumpărăm verighete, deoarece în urmă cu o săptămână, noi suntem amandoi penticostali şi pastorul bisericii noastre ne-a făcut deja binecuvântarea, pentru a avea această relaţie. În momentul în care ne-am mutat împreună, pastorul bisericii noastre ne-a oficializat, ne-a făcut binecuvântarea relaţiei noastre, adică noi în faţa Lui Dumnezeu suntem ca şi căsătoriţi”, a declarat Brigitte Sfăt,

De asemenea, aceasta a clarificat și un alt aspect, cel legat de casa lor. ”Nu am dorit să facem acest pas şi să ne mutăm împreună, decât atunci când vom fi binecuvântaţi în faţa lui Dumnezeu şi am primit această binecuvântare şi atunci am considerat că trebuie să purtăm şi acest semn (n.r. verighetele)”, a mai spus fosta soție a lui Ilie Năstase.

Brigitte Sfăt a vorbit despre căsătoria cu noul partener de viață!

Fotografie în care se află  verighetele lui Brighitte și Cornel
Imaginea care a arătat că Brigitte formează acum, în fața lui Dumnezeu, o familie alături de noul partener de viață

De altfel, aceasta a vorbit și despre procurarea verighetelor lor, care a fost dificilă. ”Eu am fost plecată ieri după marfă la una dintre firmele mele şi de comun acord am luat de la o firmă de acolo, pentru că nu se găsesc în România, verighetele pe care ni le doream şi pe care în urmă cu două luni, le văzusem într-un loc şi am zis că dacă ar fi vreodată să ne căsătorim şi să facem acest pas, vom lua aceste verighete”, a adăugat afacerista.

Totodată, aceasta a precizat că nu a fost căsătorită cu Ilie Năstase, în fața lui Dumnezeu. Se pare că acest pas era greu de făcut din cauza religiilor lor diferite. ”În faţa Lui Dumnezeu nu am fost niciodată căsătorită cu Ilie, doar în faţa oamenilor. Niciodată. Niciodată, am avut doar actele făcute, pentru că el nu a fost aceeaşi religie cu mine şi nu puteam, trebuia să mă trec eu la religia lui şi eu nu am dorit acest lucru. Nu discutăm despre aceste subiecte, cum de altfel nici eu nu îmi permit să intru în relaţia lui. Discutăm despre lucrurile sau proiectele pe care le mai avem, lucrurile pe care le mai avem de împărţit. Mai avem chestii de împărţit, dar nicidecum despre deciziile pe care le luăm despre viaţa personală şi intimă”, a încheiat Brigitte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×