Brigitte Sfăt și Ilie Năstase se despart! Bruneta are deja pe altcineva!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
06/08/2018, 16:32
Brigitte Sfăt și Ilie Năstase se despart! Bruneta are deja pe altcineva! GALERIE FOTO
Brigitte Sfat si Ilie Nastase se despart. Bruneta are pe altcineva!

S-a rupt lanțul de iubire! Ilie Năstase și Brigitte s-au decis să se despartă! Se pare că de,data aceasta separarea este definitivă, după cum lasă să se înțeleagă Brigitte. Cu toate că bruneta spune că a încercat să repare căsnicia cu fosta glorie a tenisului mondial, mondena și-a făcut timp să cunoască și pe altcineva, după cum chiar ea recunoaște.

”Dragii mei,
Dupa cum stiti, in februarie am decis sa introduc divortul , iar in tot acest timp am incercat in nenumerate randuri sa reparam ceea ce nu mai mergea in casnicia noastra.
Din pacate, poate si datorita temperamentului nostru puternic, acest lucru nu a fost posibil.
Drept pentru care, in momentul actual eu am decis sa merg pe alt drum si am inceput o alta relatie.
Din acest moment Ilie este la fel de liber sa isi refaca viata.
Vreau sa ii multumesc inca o data pentru faptul ca a fost cel mai magnific barbat din viata mea ,ca alaturi de el m am simtit iubita ca o adevarata printesa si ii doresc sincer sa fie fericit”, este mesajul postat de Brigitte Sfăt pe o rețea de socializare.

Citește și „Șprițul” de la ora 13:00! Elixirul tinereții lui Ilie Năstase sau medicament pentru depresie 

Citește și Brigitte Sfat, in lenjerie intima, fara pic de machiaj. Cum arata bruneta in varsta de 40 de ani 

Brigitte Sfat și Ilie Năstase se despart, după ce s-au înșelat reciproc

După scandaluri și bătăi în stradă, produse după escapadele amoroase ale lui Ilie Năstase, cei doi se pare că au încercat să repare mariajul, dar nu s-a mai putut. Nici Brigitte Năstase nu a stat cu mâinile în sân atunci când a văzut că este înselată.

Ferm convinsă, probabil, că mariajul ei este compromis, bruneta ar fi încercat să-și găsească liniștea în brațele lui Cătălin Cazacu. Din primele informații, se pare că relația ”interzisă” dintre cei doi a durat aproximativ șapte luni. Timp în care ex-concurentul de la Exatlon ar fi „tradus-o” pe Ana Roman, iar Brigitte Sfăt și-ar fi „încornorat” celebrul soț. Mai mult decât atât, în momentul în care motociclistul a plecat în Republica Dominicană, soția fostului mare tenismen i-a trimis mai multe mesaje de încurajare. Ilie Năstase se pare că ar fi aflat tot și a trecut la contraatac.

Ar fi trimis mai multe “săgeți” către Cătălin Cazacu prin intermediul prietenilor acestuia, inclusiv prin Liviu Vârciu. Astfel, legenda tenisului l-ar fi somat brutal pe motociclist să nu se mai apropie de soția lui. Brigitte i-ar fi făcut și cadouri scumpe lui Cătălin Cazacu, în special haine de firmă de la magazinul pe care îl deține. Anul trecut, soția lui Ilie Năstase ar fi fost și la Viena cu fostul concurent de la Exatlon, căruia i-a trimis și poze cu ea nudă, care au ajuns însă în presă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×