„Șprițul” de la ora 13:00! Elixirul tinereții lui Ilie Năstase sau medicament pentru depresie

Maria Cristina   
în Stiri mondene
01/08/2018, 16:45
„Șprițul” de la ora 13:00! Elixirul tinereții lui Ilie Năstase sau medicament pentru depresie GALERIE FOTO

“Șprițul” de la ora 13:00! Elixirul tinereții lui Ilie Năstase sau medicament pentru depresie?! Tinerețea spirituală și energia ex-sportivului de 72 ani poate fi explicată cu această rețetă simplă, folosită se pare și pentru a combate problemele de zi cu zi. (VEZI GALERIE FOTO)

Pe sistemul, “Steaua e Steaua”, putem spune că “Ilie Năstase e Ilie Năstase”. Toată lumea îl știe ca pe un rebel fără vârstă, fără griji, fără teama de a spune ce vrea și de a face ce vrea. Astfel, dacă ești Ilie Năstase, nu ar părea deloc deplasat să începi un “șpriț” de la ora 13:00.

Este posibil ca Ilie Năstase să se confrunte totuși cu o singură grijă și aceasta să-i ocupe tot timpul din lume: FEMEILE.  Fostul tenismen dovedește că nu doar lipsa prezențelor feminine din viața unui bărbat poate cauza, însă și excesul de doamne și domnișoare ce gravitează în jurul său. Este cunoscută și arhi-cunoscută povestea sa de amor cu Brigitte Sfăt. Cu împăcări, cu despărțiri, cu despărțiri și împăcări, unele chiar petrecute cu mare fast în aceeași seară.

VEZI GALERIE FOTO

Femeile lui Năstase, îngeri și demoni

Mai sunt cunoscute și domnițele care îi dau târcoale și care caută compania fostului sportiv de talie mondială. Una peste alta, Ilie se confruntă cu ale lui probleme și nici lui nu-i este chiar ușor. Așa se face fostul lider al tenisului din anii 70’ a simțit nevoia zilele trecute să se relaxeze și să își parfumeze gândurile cu un buchet de vin alb. Aflat într-un mall din Capitală, Ilie Năastase a mâncat prânzul de unul singur, sau poate chiar micul-dejun la un restaurant din zona special amenajată.

La finalul mesei, Năstase nu a ținut cont că este de abia ora 13:00 și a comandat paharul de “șpriț” fără să stea prea mult pe gânduri.  L-a adulmecat, l-a gustat, l-a devorat. În tot acest timp, Ilie Năstase a părut foarte îngândurat, semn că discuțiile telefonice nu mergeau în direcția pe care o dorea. Și când simțea că gâtul și privirea i se uscau, Ilie mai sorbea o înghițitură.

Era vorba totuși doar de un pahar de vin și unul mic chiar, departe de cele simandicoase în care poți turna lejer o sticlă dintr-un foc.

Pietonul Năstase are verde la “șpriț”

După masa, Ilie și-a permis să guste un vin mic, mai ales că permisul de conducere nu îl mai încurcă. Permisul lui Năstase se află în sigurană la Poliție după incidentul petrecut în zona de Nord a Capitalei, în urmă cu câteva săptămâni bune.  Dacă tot am amintit, se poate alătura un alt motiv pentru starea melancolică a lui Ilie Năstase, în afara femeilor. La începutul acestei săptămâni, Ilie Năstase a fost nevoit să se prezinte la audieri chiar în cauza mai sus amintită.

Conștient că situația poate degenera și libertatea sa este în pericol, Ilie Năstase nu mai pare un om chiar fără griji, să se consemneze. Este de urmărit cum va evolua situația acestei anchete, chair dacă se pare că tenismenul a început să dea înapoi și să își recunoacă vina pentru cele întâmplate în dimineața respectivă.

Ilie Năstase este recunoscut ca un om care face totul cu pasiune, cu dragoste și cu toată convingerea, indiferent despre ce este vorba. Și aici intră în discuție și tenisul, sportul la care a devenit legendar. Se pare că Ilie Năstae nu pote face absolut nimic fără implicare, o calitate de seamă, dar care poate genera și situații delicate.

Relația furtunoasă cu Brigitte, ancheta Poliției și femeile în general par a-i da bătăi serioase de cap lui Ilie Năstase.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×