Ioana Filimon a câștigat concursul Miss Global Model of the World!

Maria Cristina    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
31/10/2018, 16:10
Ioana Filimon a câștigat concursul Miss Global Model of the World! GALERIE FOTO
Ioana Filimon, câștigătoarea marelui concurs de frumusețe din Antațya

Ioana Filimon a fost fericita câștigătoare a concursului Miss Global Model of the World! De altfel, românca a câștigat și în 2016 titlul de Miss România. Pe scurt, Ioana și-a încercat norocul și la celebrul concurs de frumusețe din Antalya, Miss Global Model of the World, care s-a ținut în perioada 17-19 octombrie 2018. Aceasta s-a clasat pe locul I din 26 de participante, iar asta după ce a trecut de cinci probe de foc orintre care s-a numărat și o probă de talent. Aceasta a constat, în cazul ei, în susținerea unui număr de dans în făină. Mai apoi, la celelalte probe, concurentele au trecut prin: prezentarea portului național, prin defilarea în costum de baie, prezentarea unei rochii de zi și, în cele din urmă, a unei rochii de seară.

După aflarea veștii, bruneta a postat un mesaj pe contul său personal de socializare prin care le expunea probabil motto-ul ei care, de altfel, a și ajutat-o în obținerea marelui titlu. ”Ai fost născut să câștigi, dar să fii câștigător trebuie să îți propui să câștigi, să te pregătești să câștigi și să te aștepți să câștigi”, a scris fericita câștigătoare a concursului Miss Global Model of the World.

Ioana Filimon a câștigat Miss Global Model of the World
Ioana Filimon, căștigătoarea titlului de Miss România

 

Ioana Filimon, câștigătoarea concursului Miss Global Model of the World. ”Am o singură operație estetică”

Ioana Filimon este din Timișoara, are vârsta de 27 de ani și a studiat Indinerie și Protecția Mediului. Românca are un corp de invidiat, însă, întrebarea curioșilor de acum este legată de posibile ei intervenții estetice. Despre acest subiect a vorbit chiar ea, menționând că nu este atinsă atât de mult de bisturiu. ”Am o singură operație estetică, cea de mărire de sâni. Buzele sunt naturale, am repetat de 1.000 de ori, dar se pare că lumea este încăpățânată, mai încăpățânată camine, și nu vrea să mă creadă.

Ioana Filimon a câștigat Miss Global Model of the World
Imagine cu Ioana Filimon, în portul național cu care a reprezentat România

Prima oară când am apărut în presă s-a spus că sunt operată, că am buze, nasul, sânii făcuți. Am zis și atunci, mi-am făcut doar sânii. Dacă mi-aș fi făcut și buzele, și nasul cred că aș recunoaște. E ceva normal în ziua de azi să ai operații estetice, mai ales dacă ai nevoie”, a declarat Ioana Filimon.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×