Bianca Brad a ajuns de nerecunoscut! Iată cum arată fosta Miss România

Sandra Popescu    Ana Chivu   
în Stiri mondene
10/11/2018, 11:26
Bianca Brad a ajuns de nerecunoscut! Iată cum arată fosta Miss România GALERIE FOTO
Viață plină de momente tranșante pentru una din divele anilor '90

Bianca Brad, diva anilor’90 a avut parte de schimbări drastice pe parcursul timpului. Miss România trecut prin mai multe schimbări în ceea ce privește greutatea, dar acum pare să aibă un stil de viață echilibrat și sănătos.

Una dintre cele mai în vogă femei din trecut este mamă a unui băiețel și are o familie fericită și se simte împlinită împlinită, cu toate că nu puține au fost momentele în care a fost încercată de viață. Blonda arată excelent la cei 50 de ani, și se mâdrește cu aceeași fremusețe cu care făcea invidioase toate femeile la începutul anilor ’90.

Bianca Brad, durerea din spatele chipului frumos

O figură foarte iubită, Bianca Brad a fost foarte apreciată în lumea mondenă. Aceasta a fost actriță și model, dar și câștigătoarea titlului de Miss România în anul 1990. După ce s-a retras din vizorul camerelor de filmat, a încercat să-și facă o familie.

Bianca Brad alături de fiul său, Luca Frățilă
Bianca Brad alături de fiul său, Luca Frățilă

Un moment de cumpănă în viața Biancăi a fost la a doua sarcină a acesteia. Prima sa fetiță, Emma, trebuie să vină pe lume, însă nu s-a mai întâmplat din cauza cordonului ombilical care a sufocat-o. ” Da, Emma-Nicole „a plecat“ în 2007″, a declarat fosta Miss România.

În momentul tragediei, Bianca Brad s-a gândit să-și ia viața, cu toate că mai avea un băiețel, în vârstă de 11 ani. Finalitatea tragediei prin care a trecut a fost imprimată de niște amintiri greu de dus toată viața, dar și cu o fundație, „EMMA-Mame pentru îngeri”. Aceasta ajută mamele care și-au pierdut copii în accidente, la naștere sau din cuaza unor boli, și le mai alină suferința.

 Miss România împreună cu băiețelul ei, Luca Frățilă

Miss România împreună cu băiețelul ei, Luca Frățilă

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×