Mihaela Rădulescu, atacată de fani! Prezentatoarea de la Ferma, făcută praf: „Ce faţă de femeie bătrână”

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
31/01/2019, 14:23
Mihaela Rădulescu, atacată de fani! Prezentatoarea de la Ferma, făcută praf: „Ce faţă de femeie bătrână” GALERIE FOTO
Mihaela Rădulescu a fost atacată de fani, pe Instagram

Mihaela Rădulescu a fost atacată de fani pe Instagram, însă nu pe contul acesteia, ci pe contul Ioanei Filimon, în josul unei poze în care apar amândouă. De altfel, nu este pentru prima dată când prezentatoarea de la Ferma a fost luată în vizor de urmăritorii ei virtuali.

Mai exact, prezentatoarea a fost bombardată cu diferite comentarii pentru că purta o rochie foarte scurtă, cu cizme înalte, peste genunchi. „Asta contează, să îmbătrânim arătând ca la 20 de ani? Întreb pentru o prietenă”, ”Ai un corp absolut demențial, dar să te îmbraci ca la 20 de ani denotă super multă imaturitate în gândire și e cam penibil. Ai arăta bine și sexy în absolut orice, bani ai, cum de nu te îmbraci mai bine?”, sunt câteva dintre comentariile urmăritorilor vedetei de pe Instagram.

Mihaela Rădulescu a fost atacată de fani

Însă, în cazul fotografiei, în care apare alături de Miss România, oamenii au atacat-o dur pentru cearcănele care, după spusele acestora, nu apar și în fotografiile postate de divă.  „Ce față de femeie bătrână ai, Mihaela. Păcat de față, că la corp ești bombă!

Mihaela Rădulescu, atacată de fani! Prezentatoarea de la Ferma, făcută praf:
Poza controversată cu Mihaela Rădulescu, alături de Ioana Filimon

Vai, măi, Ioana!!! Dar când a făcut ”diva” riduri???Pe contul eii de insta nu vezi decât poze cu 1000 de filtre și toate ridurile șterse și la tv zici că are 80 de ani. Să nu mai vorbim de ochiul acela care nu o mai ascultă și n-ar fi asta o problemă, dar să nu se mai dea adolescentă sexy, că nu e cazul!!!Nu înțeleg dorința asta de a prosti oamenii că ea e perfectă când de fapt a expirat!”, au fost comentariile oamenilor.

Mihaela Rădulescu, atacată de fani! Prezentatoarea de la Ferma, făcută praf:
Poza în care fanii au blamat-o pe vedetă pentru vestimentația sa

Vă reamintim că Mihaela Rădulescu a devenit gazda emisiunii Ferma, după ce a fost o lungă perioadă unul dintre jurați concursului Românii au talent. „Dragii mei, Ştiţi cum e cu momentele alea din viaţă, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi şi oricât de multe şi diverse lucruri ai de cântărit, de analizat. Am trăit un astfel de moment de curând şi am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi, cum mă ştiţi, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon „Românii au talent”, strict din motive personale”, a scris vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×