Mihaela Rădulescu, pretenții de divă, pentru a prezenta ”Ferma” la PRO TV

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
09/01/2019, 08:49
Mihaela Rădulescu, pretenții de divă, pentru a prezenta ”Ferma” la PRO TV
Mihaela Rădulescu are pretenții de divă, pentru a prezenta ”Ferma”

Mihaela Rădulescu are pretenții de divă, pentru a prezenta ”Ferma” la PRO TV. Fostul jurat de la ”Românii au talent” dorește să-i fie lătite zborurile către Monaaco. Vedeta, stabilită de mai bine de 12 ani la Monaco, a dorit să schimbe câteva aspecte, după ce a fost nevoită să-și facă abonament la companiile aeriene pentru a onora toate contractele și proiectele din România. Astfel că, după mulți ani petrecuți alături de milionarii lumii, Mihaela Rădulescu și-a ridicat standardele, conform libertatea.ro. 

Pretenția vedetei, pentru a fi prezentă la o emisiune ori pentru a o modera, cere să îi fie asigurate zborurile către Monaco. De altfel, chiar dacă vedeta s-a stabilit la Monaco, nu s-a detașat complet de România, ci chiar a acceptat cu plăcere propunerile ce i s-au oferit, însă având de fiecare dată o cerință clară: să îi fie asigurate biletele de avion către Monaco și înapoi spre București sau de câte ori timpul îi permite să părăsească țara.

Mihaela Rădulescu are pretenții de divă

Însă, chiar și atunci când era invitată la vreo emisiune televizată sau vreun eveniment, vedeta impunea din prima această condiție. Cu toate acestea, prezența fostului de la ”Românii au talent” este și așa cerută și merită fiecare bănuț cheltuit, altminteri nu ar mai fi fost ofertată intens pentru moderarea show-ului ”Ferma”. În prezent, Mihaela Rădulescu își trăiește viața într-o vilă, pe coasta mediteraneană, casă pe care acumpărat-o împreună cu iubitul ei, Felix Baumgartner, a cărei valoare ajunge la 100 milioane de euro.

Mihaela Rădulescu, pretenții de divă, pentru a prezenta ”Ferma” la PRO TV
După mulți ani petrecuți alături de milionarii lumii, Mihaela Rădulescu și-a ridicat standardele

În cadrul unui interviu oferit pentru adevărul.ro, Mihaela Rădulescu, a răspuns la multe întrebări personale, printre care și una legată de comportamentul Mihaelei cea din relația cu Felix, comparativ cu cea din trecut. ”Felix e un tip special, cu o viaţă aparte, mereu pusă sub semnul pericolului. În ultimii doi ani a făcut antrenamente pentru acrobaţie aviatică, se dă peste cap cu elicopterul… Când stai pe margine şi priveşti ce face omul ăsta, vrei să fii cu totul lângă el, să-l susţii, să-i dai exact liniştea de care are nevoie ca să performeze fără greşeală.

Mihaela Rădulescu, pretenții de divă, pentru a prezenta ”Ferma” la PRO TV
chiar dacă vedeta s-a stabilit la Monaco, nu s-a detașat complet de România

 

Am învăţat să iubesc alt-fel, cu mult mai puţin egoism şi mai multă dăruire. Eram obişnuită să fiu ceva mai preţioasă, cumva, să mă pun pe mine mereu pe primul plan şi, iată, am învăţat că iubirea e şi despre cât de mult poţi fi pentru celălalt şi cât de important e să fii exact ce are nevoie. Partea bună e că şi el a simţit ce am eu nevoie şi ce mă bucură. Şi, har Domnului, primesc înzecit ce dau. Probabil că iubesc nu numai bărbatul de care m-am îndrăgostit, dar şi un fel de erou care nu încetează să mă uimească”, a povestit Mihaela.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×