S-a aflat câștigătoarea de la ”Ferma Vedetelor”! Numele ei a răsuflat în presă!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
16/05/2018, 17:17
S-a aflat câștigătoarea de la ”Ferma Vedetelor”! Numele ei a răsuflat în presă!
Tania Popa, una dintre actriţele venite din Basarabia. Castigatoarea Ferma Vedetelor

Cosmin Natanticu, Daniel Iordăchioaie, Vladimir Drăghia, Tania Popa şi Graţiela Duban sunt cei cinci semifinalişti ai concursului ”Ferma Vedetelor”! Aceștia se vor lupta în probe de foc, miercuri, de la ora 20.00, pentru cel de-al doilea loc în marea finală. În marea finală s-a calificat deja Cătălin Neamţu, care este primul concurent din istoria emisiunii care a reuşit să stea în fermă timp de 3 luni fără să participe la niciun duel şi care a fost trimis direct în finala „Ferma vedetelor“.

Așadar, primul său duel va fi unul decisiv, cu o miză de 50.000 de euro şi titlul de „fermierul anului“! Actriţa şi cântăreaţa Rona Hartener, cea mai controversată concurentă a acestui sezon, a fost eliminată de către concurenţi şi a piedut locul în finală.

Câștigătoarea de lșa ”Ferma Vedetelor” a răsuflat în presă

Cu toate acestea, în presă se pare că a răsuflat deja numele câștigătorului ultimei ediții a celebrului reality-show! Câștigătorul se pare că este, de fapt, o câștigătoare! mai exact, click scrie că cea care va pune mâna pe cei 50 de mii de euro este nimeni alta decât Tania Popa, una dintre actriţele venite din Basarabia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×