Mihaela Rădulescu, mesaj jignitor de Revelion! “Ne arăți dosul, poftim cultură!”

Victor Anghel   
în Stiri mondene
01/01/2019, 12:33
Mihaela Rădulescu, mesaj jignitor de Revelion! “Ne arăți dosul, poftim cultură!” GALERIE FOTO
Mihaela Rădulescu, mesaj jignitor de Revelion! “Ne arăți dosul, poftim cultură!”

Mihaela Rădulescu a fost criticată dur de numeroși fani, după ce a împărtășit urarea ei pentru aceștia la scurt timp după miezul nopții de Revelion. Internauții nu au fost deranjați de mesajul în care erau gânduri senine, ci de fotografia HOT care a însoțit cuvintele scrise de vedetă. În imagine, fosta jurată de la “Românii au talent” apare într-o ipostază sexy și este topless. Deocamdată, frumoasa divă nu le-a dat replica niciunuia dintre cârcotași.

În vârstă de 49 de ani, Mihaela Rădulescu a fost cerută de soție de Felix Baumgartner, care are aceeași vârstă, la finele lui 2016. Potrivit unei postări făcută de vedetă, ea și-a dat acceptul la marea întrebare primită din partea partenerului de viață.

Mihaela Rădulescu, mesaj jignitor de Revelion! “Ne arăți dosul, poftim cultură!”

Mihalea Rădulescu s-a numărat printre vedetele care au făcut public câte un mesaj sincer, din inimă la puțin timp după ce am pășit cu toții în 2019. Ea a urcat pe contul său de Instagram o poză în care apare cu spatele în timp ce stă pe un șezlong și este topless, iar pe imagine a scris cu culoarea mov: “Happy New Year (n.r.: Un An Nou fericit)”. Când a făcut postarea, fosta jurată de la “Românii au talent” a pus descrierea: “#annoufericit #happynewyear #makeithappen (n.r.:  #făsăseîntâmple)? ” .

În timp ce unii dintre fani i-au mulțumit pentru mesaje și i-au lăsat în comentarii urările lor, alții au criticat-o acid. “Ne arăți dosul, ce frumos din partea ta. Ai început bine anul acesta, ne arăți dosul, bravo, poftim cultur[”, “La multi ani cu liniste, fericire, sanatate si belsug!”, “Mă rog, dacă așa vrei să-ti tratezi fanii…!!! Noi totuși avem un respect ???An Nou Fericit ?”, “La mulți ani! Un An Nou Fericit numai cu bucurii şi realizări!????”, “? Așa ceva .. ? … ne tratezi cu spatele… dar e un spate frumos de moldoveancă ? La Mulți Ani” sunt cinci dintre mesajele transmise de internauți Mihaelei Rădulescu.

Mihaela Rădulescu a transmis un mesaj de “La mulți ani” pentru 2019, iar fanii au fost nemulțumiți de poza pe care aceasta a postat-o când a făcut urarea

Mihaela Rădulescu, fostă jurată la “Românii au talent”

Mihaela Rădulescu s-a născut pe 3 august 1969, în Piatra Neamț. Ea este o vedetă de televiziune, realizatoare și moderatoare de emisiuni de radio și televiziune. Vedeta a fost căsătorită de două ori: Elan Schwartzenberg (2004–2008), Ștefan Bănică (1997–1999). Din primul mariaj are un băiat, pe Ayan Schwartzenberg. În prezent, diva de la Monaco trăiește o frumoasă poveste de amor alături Felix Baumgartner, parașutist și BASE jumper austriac. El a cerut-o de soţie la finalul anului 2016, iar românca a spus: “Da!”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×