Brigitte Sfăt, dezvăluiri incredibile la Ferma, de la Pro TV! Cum a trecut-o în telefon Ilie Năstase

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
05/02/2019, 21:44
Brigitte Sfăt, dezvăluiri incredibile la Ferma, de la Pro TV! Cum a trecut-o în telefon Ilie Năstase GALERIE FOTO
Brigitte Sfăt, dezvăluiri incredibile la Ferma, de la Pro TV

Brigitte Sfăt participă la emisiunea Ferma, de la Pro TV, prezentată de Mihaela Rădulescu, iar în ediţia de marţi, 5 februarie, a făcut unele dezvăluiri privind relaţia pe care a avut-o cu fostul mare tensimen român Ilie Năstase. Aceasta a spus în faţa camerelor cum a trecut-o fostul soţ în agenda telefonului mobil, după divorţ.

Conform celor spuse de Brigitte, Năstase a stat de complezenţă în relaţia cu ea şi după ce şi-au separat destinele i-a modificat numele în agenda telefonică şi i-a trecut, în mod ironic, „Dracul mov”.

Brigitte Sfăt, dezvăluiri incredibile la Ferma, de la Pro TV

„Ilie nu m-a iubit pe mine, Ilie a stat opt ani cu mine pentru că a fost confortabil! Acum, că ne-am despărţit, m-a trecut în telefon ‘dracul mov'”, a povestit Brigitte Sfăt, în timpul emisiunii Ferma, de la pro TV.

Brigitte Sfăt, alături de fostul soţ, Ilie Năstase
Brigitte Sfăt, alături de fostul soţ, Ilie Năstase

Brigitte Sfăt a făcut furori la emisiunea Ferma, după ce a făcut dezvăluiri despre concurenta Claudia Pavel, alias CREAM, despre care a spus că ar fi avut o relaţie cu primul său soţ, iar acesta a înşelat-o: Soțul meu, tata lui Robi, m-a înșelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați?”, a povestit Brigitte Sfăt într-un exces de furie.

Concurenții din acest sezon de la emisiunea Ferma, prezentată de Mihaela Rădulescu, sunt: Brigitte Năstase, Ame Călin, Carmen Negoiță, Claudia Pavel, Ioana Filimon, Diana Belbiță, Cătălin Moroșanu, Jorge, Remus Boroiu, Emil Rengle, Marius Crăciun, Silviu Țolu, Geanina Ilieș, Otniela Sandu, Otilia, Vali Bărbulescu, Florin Pastramă și Kamara.

În urmă cu o săptămână, Brigitte a fost aleasă fermier Şef, după calităţile de lideri pe care le-a afişat. „În primul rând, sunt o luptătoare și cred că ăsta este cel mai important lucru. Sunt corectă, loială și apreciez foarte mult spiritul de echipă. Este tot ceea ce aștept: să iau parte la o nouă provocare’, spunea despre ea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×