Sora Claudiei Pavel – Cream a răbufnit, după acuzele de la Brigitte Sfăt, la Ferma! Ameninţă cu tribunalul

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
01/02/2019, 18:28
Sora Claudiei Pavel – Cream a răbufnit, după acuzele de la Brigitte Sfăt, la Ferma! Ameninţă cu tribunalul
Cream o da in judecata pe Brigitte Sfat si ii cere daune morale

Scandalul dintre concurenții de la Ferma ajunge la tribunal, după ce sora cântăreței Cream a anunțat că o va da în judecată pe Brigitte Sfat pentru acuzațiile pe care le-a făcut! Brigitte Sfăt a acuzat-o pe Claudia Pavel că ar fi avut o aventură cu fostul ei soț, Octavian Sfăt!

Cream vrea să o dea în judecată pe Brigitte Sfăt pentru calomnie

Claudia Pavel și Brigitte Sfăt s-au întâlnit la Ferma 2019, unde concurează pentru marele premiu. Acestea însă se pare că au fost concurente si în viața de zi cu zi, unde s-au cam războit pentru aceeiași bărbați! Supărată pe Cream, care s-ar fi sustras de la munca grea, Brigitte, în calitate de fermier-şef, a povestit că solista ar fi fost amanta răposatului ei soţ, Octavian Sfăt. Bărbatul a decedat în 2002, pe când Claudia Pavel era minoră! ”Știam că nu mă suportă.. asta de când s-a culcat cu primul meu soț. Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea. Soțul meu, tatăl lui Robi, m-a înșelat cu ea. (…) A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați?!”, a răbufnit Brigitte în timpul emisiunii

La auzul acestor acuzații, sora lui Cream a răbufnit! Femeia a spus că a vorbit cu sora ei și sunt hotărâte să o acționeze în instanță pe fosta soție a lui Ilie Năstase, pentru a-i cere daune morale pentru acuzațiile defăimătoare pe care aceasta le-a făcut la Pro TV.

Cream o da in judecata pe Brigitte Sfat
Cream o da in judecata pe Brigitte Sfat pentru acuzatiile facute

„Este absolut aberant ce a putut să spună despre Claudia. Sora mea habar nu are cine este acest om (n.r. Octavian Sfăt) despre care această femeie vorbeşte. Claudia era doiar o copilă pe vremea aceea. Cânta cu trupa Candy şi mergea peste tot cu tata. Ea era la Mangalia, în sud-ul ţării, iar acel bărbat în vest. Ce treabă să aibă unul cu altul. Este limpede că totul se întâmplă în imaginaţia ei. Am hotărât cu Claudia să o acţionăm în instanţă, iar eu mă voi ocupa de tot. Voi angaja avocaţi care să o reprezinte pe sora mea, pentru că nu poţi să strici imaginea unui om aşa. Sora mea a avut primul prieten la 19 ani, când a venit la Bucureşti. Până atunci s-a ocupat de şcoală”, a povestit Paula Pavel apropiaţilor.

Acesta se pare că nu este singurul incident de acest fel între cele două brunete. Brigitte Năstase a avut o relație și cu Cătălin Cazacu, care se pare că a eșuat atunci când în peisaj și-a făcut din nou apariția frumoasa Claudia Pavel! Cream și Cătălin Cazacu ar fi avut o idilă pe platourile de filmare Exatlon, de la Kanal D!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×