Nea Rață, mesaj dur după ce a fost înlocuit de la Ferma, la PRO TV: Poate voi reveni

Silviu Ghering    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/02/2019, 20:43
Nea Rață, mesaj dur după ce a fost înlocuit de la Ferma, la PRO TV: Poate voi reveni GALERIE FOTO
Nea Rață, mesaj dur după ce a fost înlocuit de la Ferma

Nea Rață a lăsat un mesaj dur după ce a fost înlocuit de la Ferma, difuzată pe PRO TV. Noul sezon al emisiunii pline de peripeții a debutat marți, 29 ianuarie, însă nu cu același vestit ”Nea Rață” și cu Monica Bârlădeanu ca moderator, ci cu Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan.

De data această, pe micile ecrane nu a mai apărut îndrăgitul fermier-șef, ci un expert în tehnici de supraviețuire. În prezent, nea Rață se ocupă de agricultură, de familie, însă nu a lăsat subiectul să rămână ca un glonte în aer, ci a vorbit despre ce îl frământă pentru Click!.

Nea Rață a transmis un mesaj dur după ce a fost înlocuit de la Ferma

Nea Rață, după o vacanță petrecută la Ierusalim și în Iordania, a vorbit, cu gândurile limpezite, despre faptul că nu mai face parte din proiect. „Am de reparat două tractoare, aici nu prea a plouat. Am fost la Mormântul Sfânt să mă rog. O viaţă are omul, am fost în vacanță să mă bucur şi eu de viaţă”.

Nea Rață, mesaj dur după ce a fost înlocuit de la Ferma, la PRO TV: Poate voi reveni
După o vacanță petrecută la Ierusalim și în Iordania, a vorbit, cu gândurile limpezite, nea Rață a povestit despre faptul că nu mai face parte din reality-showul care l-a consacrat

„M-am uitat la noul format al emisiunii «Ferma», de la Pro TV, însă nu aş vrea să comentez. Acum nu mai e vorba de o fermă şi nu mă bag în polemici. Dacă au vrut să schimbe formatul, eu ce să fac?”

Nea Rață, mesaj dur după ce a fost înlocuit de la Ferma, la PRO TV: Poate voi reveni
În prezent, acesta se ocupă de agricultură și de familie

„Nu mă reprezintă, nu sunt om de show şi de televiziune. Dar roata se întoarce, Dumnezeu judecă, nu eu, poate voi reveni cu ceva nou. Deocamdată mă ocup cu afacerile, cu ferma mea, cu agricultura”, a declarat vestitul nea Rață.

Primul sezon al reality-show-ului „Ferma” a fost filmat în 2015, în satul Cocani din județul Dâmbovița, cu Iulia Vântur pe post de prezentatoare. „Indianca” a fost înlocuită cu Monica Bârlădeanu în sezonul al treilea, iar acum prezentatoare este Mihaela Rădulescu. Nea Rață a făcut parte din proiect în ultimele trei sezoane.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×