Live Video Online pe Pro TV, emisiunea Ferma de marți, 5 februarie

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
05/02/2019, 20:00
Live Video Online pe Pro TV, emisiunea Ferma de marți, 5 februarie GALERIE FOTO
Ferma 2019 revine pe 5 februarie cu un nou episod incitant

Marți, 5 februarie, Pro TV difuzează un nou episod al show-ului Ferma! Așadar, relaxați-vă, luați pop-cornul aproape pentru că urmează un adevărat spectacol, după cum am fost obișnuiți deja de cei 17 concurenți care se întrec pentru titlul de fermierul anului 2019, plus un premiu important în bani. Emisiunea se vede Live pe Pro TV, în fiecare marți, miercuri și joi, începând cu ora 21:30.

Atmosfera în casă începe să se încingă. La ultima ediție, Moroșanu ”Moartea din Carpați” i-a surprins în aceeași cadă pe Jorge și pe miss România Ioana Filimon. Cei doi s-au hârjonit ca doi adolescenți și s-au spălat reciproc. Formele tinerei de 27 de ani au fost admirate de toți fanii show-ului de televiziune, mai ales ca Ioana purta un costum de baie minuscul.

Vezi Live Stream Online emisiunea Ferma pe Pro TV

”Băi, ăştia chiar fac baie împreună. Să-i vezi pe amândoi aşa… ea în costum de baie, el cu tatuajele alea”, le-a spus luptătorul bulversat colegilor de cameră. Moroșanu a intrat în încăpere chiar când focoasa brunetă îl spăla pe artist pe cap! Ioana este singură, dar Jorge este însurat, așadar cel puțin una dintre telespectatoare nu a fost deloc de acord cu scenele pline de senzualitate.

Un alt episod tensionat s-a desfășurat între Claudia Pavel Cream și Brigitte Sfăt. Cele două s-au întâlnit la Ferma 2019, unde concurează pentru marele premiu. Acestea însă se pare că au fost concurente si în viața de zi cu zi, unde s-au cam războit pentru aceeiași bărbați!

ferma 2019 vine pe 5 februarie
Jorge si miss Romania 2016 Ioana Filimon au facut baie impreuna!

Emisiunea Ferma e LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Supărată pe Cream, care s-ar fi sustras de la sarcinile grele, Brigitte, în calitate de fermier-şef, a povestit că solista ar fi fost amanta răposatului ei soţ, Octavian Sfăt. Bărbatul a decedat în 2002, pe când Claudia Pavel era minoră! ”Știam că nu mă suportă.. asta de când s-a culcat cu primul meu soț. Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea. Soțul meu, tatăl lui Robi, m-a înșelat cu ea. (…) A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați?!”, a răbufnit Brigitte în timpul emisiunii.

Cea care s-a făcut foc și pară a fost sora cântăreței, care a amenințat-o pe Brigitte cu instanța! ”Este absolut aberant ce a putut să spună despre Claudia. Sora mea habar nu are cine este acest om (n.r. Octavian Sfăt) despre care această femeie vorbeşte. Claudia era doiar o copilă pe vremea aceea. Cânta cu trupa Candy şi mergea peste tot cu tata. Ea era la Mangalia, în sud-ul ţării, iar acel bărbat în vest. Ce treabă să aibă unul cu altul. Este limpede că totul se întâmplă în imaginaţia ei. Am hotărât cu Claudia să o acţionăm în instanţă, iar eu mă voi ocupa de tot. Voi angaja avocaţi care să o reprezinte pe sora mea, pentru că nu poţi să strici imaginea unui om aşa. Sora mea a avut primul prieten la 19 ani, când a venit la Bucureşti. Până atunci s-a ocupat de şcoală”, a povestit Paula Pavel apropiaţilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×