Marea dorinţă a lui Florin Pastramă, de la emisiunea Ferma! Ce vrea concurentul de la Pro TV

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
04/02/2019, 14:40
Marea dorinţă a lui Florin Pastramă, de la emisiunea Ferma! Ce vrea concurentul de la Pro TV GALERIE FOTO
Concurentul Florin Pastramă, de la emisiunea Ferma, vrea să își întemeieze o familie

Marea dorință a lui Florin Pastramă, care participă la emisiunea Ferma, este să își întemeieze o familie și să facă un copil. Concurentul de la Pro TV a mărturisit că este fericit cu viața pe care o duce, însă nu a reușit să își găsească până acum sufletul pereche.

„Am cam tot ce îmi doresc. Îmi lipsește o familie întemeiată de mine. Asta e ce nu am și ce îmi doresc acum”, a declarat Florin Pastramă, care a acceptat provocarea de la Pro TV pentru a demonstra că poate să se descurce fără a beneficia de micile ajutoare de care are parte în viața de zi cu zi. Obișnuit să nu ducă lipsă de nimic și să aibă în jurul său oameni care îi sar în ajutor, Florin a lăsat pentru o vreme deoparte toate aceste lucruri și a trecut la munca de jos.

Florin Pastramă a acceptat provocarea de la Pro TV
Florin Pastramă a acceptat provocarea de la Pro TV

Concurentul Florin Pastramă, de la emisiunea Ferma, vrea să își întemeieze o familie

„Sunt foarte bucuros să fiu aici, e o mare provocare pentru mine să las tot confortul de zi cu zi, traiul pe care îl am și să trăiesc o experiență unică lângă oameni pe care nu îi cunosc. Sunt mândru că sunt de etnie rromă și mă simt norocos că m-am născut în familia asta”, a mai spus Florin Pastramă, care are bani în conturi, o familie care îl prețuiește și o iubită cu care vrea să se căsătorească.

„Sunt un om pozitiv și cu o dorință de viață enormă. Este adevărat că numele meu a fost folosit în presă în contexte negative, dar sunt un om bun, cu dragoste de Dumnezeu, iar cazierul meu este curat. De aceea și vin în acest proiect, să mă cunoască lumea așa cum sunt eu cu adevărat”, a adăugat concurentul de la Ferma.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×