Vila unde se filmează Ferma de la PRO TV are o poveste uluitoare! Regele Mihai a învățat aici. FOTO

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
01/02/2019, 12:01
Vila unde se filmează Ferma de la PRO TV are o poveste uluitoare! Regele Mihai a învățat aici. FOTO GALERIE FOTO
Vila Klaus, locul unde se filmează Ferma de la Pro TV, unde a învățat Regele Mihai!

Vila unde se filmează Ferma 2019 de la PRO TV are o poveste incredibilă! Locurile sunt uimitoare și au emoții strânse de-a lungul vremurilor care încarcă atmosfera. Reality-show-ul de la PRO TV are un sezon aparte, plin de mister. Producătrii au decis, în mare secret, să-i aducă pe cei 18 concurenți în Vila Klaus.

Aceasta se află într-o zonă pitorească din județul Caraș-Severin. Destinația este mai exact în Munții Semenic, la doar 35 de km de Reșița. Din drumul spre Timișoara, Văliug, veți putea parcurge această distanță în doar aproximativ 2 ore. Vila în cauză a fost renovată, dar concurenții de la Ferma trebuie să o transforme, pe parcursul show-ului, într-o tabară de copii.

Vila unde se filmează Ferma de la PRO TV, loc plin de poveste!

Imobilul în care se filmează emisiunea Ferma este unul spectaculos anul acesta. Concurenții nu știau că aveau să ajungă chiar în locul în care a învățat Regele Mihai. Clădirea nu arată foarte bine la momentul actual, motiv pentru care concurenții se străduiesc să stea cât mai mult pentru a o putea să o schimbe într-o tabără pentru copii. Vila Klaus va putea primii copii chiar de la primăvară, așa cum se întâmpla cu ceva timp în urmă. “În această casă am venit în tabără cu familia mea când eram mic. Este senzațional. Îmi aduc aminte doar ușa de la intrare, mi se face pielea de găină. Tatăl meu ne ducea în tabere în fiecare vară. Am fost de două ori în casa asta”, a povestit emoționat Jorge, concurent la Ferma.

Vila Klaus, locul unde Regele Mihai a învățat!
Vila Klaus, locul unde a învățat Regele Mihai!

“Habar n-am câți dintre voi știți că în casa asta a venit în vacanță Regele Carol, deci a fost casa de vacanță a familiei Regelui Carol, după care a preluat această casă și familia Regelui Mihai. Când Regele Mihai era copil, în această casă a învățat să scrie. Casa asta a fost ani de zile o tabără pentru copii, dar din cauza lipsei de fonduri și, uneori, din cauza lipsei de interes, nu a mai fost.

Acum să vă spun care este partea cea mai frumoasă a prezenței voastre aici. Toată munca voastră de la Fermă, care o să constea mai ales în construcție, va fi să dați din nou acestei case scopul pentru care a fost gândită: tabără pentru copiii cu mai puține posibilități materiale”, le-a spus prezentatoarea emisiunii, Mihaela Rădulescu, participanților emisiunii Ferma.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×