Ilie Năstase, viaţă amoroasă tumultoasă! Câte iubite a avut fostul tenismen

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
29/01/2019, 15:14
Ilie Năstase, viaţă amoroasă tumultoasă! Câte iubite a avut fostul tenismen GALERIE FOTO
Ilie Năstase a cerut-o de soție pe Ioana Simion

Ilie Năstase a avut o viață amoroasă tumultoasă! Fostul tenismen are un palmares impresionant nu doar când vine vorba de sport. ci și de femeile cu care s-a iubit de-a lungul timpului. Năstase a dezvăluit în cartea sa autobiografică faptul că a avut aproximativ 2.500 de iubite. Dintre acestea, fostul număr 1 mondial a fost căsătorit cu patru.

Amalia Năstase și Brigitte Sfăt sunt femeile cu care Ilie Năstase a fost căsătorit și care sunt cunoscute publicului din România, însă Nasty a mai fost căsătorit înainte de două ori. Prima dată s-a întâmplat la vârsta de 26 de ani, când Năstase a fost cucerit de Dominique Grazia, un manechin din Belgia. Relația lor de dragoste a durat aproximativ un deceniu, timp în care au făcut împreună un copil. Natalia Năstase, fata lui Ilie Năstase, are cum 42 de ani și locuiște în Canada. Ilie și Dominique au divorțat în 1982.

Dominique Grazia, prima soție a lui Ilie Năstase
Dominique Grazia, prima soție a lui Ilie Năstase

Ilie Năstase a avut o viață amoroasă tumultoasă. Fostul tenismen susține că a avut aproximativ 2.500 de iubite

La doi ani de la divorț, Ilie Năstase s-a recăsătorit cu frumoasa actriță Adelaide Alexandra King. Cei doi au înfiat împreună doi copii, pe Nicholas (30 de ani) şi Charlotte (28 de ani), iar ulterior au divorțat. Copiii au rămas în grija mamei lor, la New York.

Ilie Năstase și Alexandra King
Ilie Năstase și Alexandra King

2004 este anul în care Ilie Năstase s-a căsătorit pentru a treia oară, de această dată cu modelul Amalia Teodorescu, care i-a dăruit doi copii, pe Alessia (15 ani) şi Emma Alexandra (12 ani). Cei doi au divorțat după șase ani, dar au rămas buni prieteni de dragul fetelor.

Ilie Năstase și Amalia Teodorescu
Ilie Năstase și Amalia Teodorescu

Fostul tenismen s-a căsătorit pentru a patra oară la vârsta de 67 de ani cu Brigitte Sfăt. Deși femeia a insistat să facă un copil, Năstase nu a cedat insistențelor. Au divorțat în 2018, după ce s-au acuzat reciproc de infidelitate.

Ilie Năstase a divorțat de Brigitte Sfăt în 2018
Ilie Năstase a divorțat de Brigitte Sfăt în 2018

Năstase pare că are de gând să se căsătorească din nou, de această dată cu Ioana Simion, de dragul căreia și-a făcut un tatuaj și pe care a surprins-o cu un inel de 15.000 de euro. Ioana este cu 29 de ani mai tânără decât Ilie. Nunta celor doi ar urma să aibă loc pe 8 august 2019 sau pe 19 iunie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×