Raluca Podea îl vrea înapoi pe Florin Pastramă, de la Ferma: Aştept să vină acasă”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
13/02/2019, 16:58
Raluca Podea îl vrea înapoi pe Florin Pastramă, de la Ferma: Aştept să vină acasă” GALERIE FOTO
Raluca Podea suspină după Florin Pastramă și îl vrea înapoi!

Raluca Podea a vorbit sincer despre relația cu Florin Pastramă, concurent la Ferma. Cei doi l-au arătat fanilor cuplului imagini în care păreau că sunt doar la un pas de o căsnicie. Cu toate că totul arăta ca în povești, se pare că Florin Pastramă i-a fost…infidel, iar vedeta nu a putut ierta.  Povestea de iubire a cuplului a fost ca un montagne russe, s-au certat, s-au împăcat, și-au declarat iubirea fără margini, iar apoi s-au uitat.

Fostul fotomodel a declarat că relația nu era fără cusur de multe ori, iar după ce a avut acces la telefonul mobil al lui Florin Pastramă, a avut dovada clară că nu este singura femeie din viața lui. Cu toate că a fost extrem de rănită, Raluca Podea a spus că nu a depășit în totalitate sentimentele pentru concurentul de la Ferma.

Raluca Podea suspină după Florin Pastramă! Îl așteaptă de la Ferma?!

Raluca Podea a fost într-o relație cu Florin Pastramă. Cei doi au fost foarte aproape de pasul cel mare, de o căsătorie. Din păcate, concurentul Ferma a înșelat-o, așa că pentru Raluca nu a mai fost cale de întors. Acum, însă, simte lipsa lui. „El când a plecat, eu am zis că aştept să vină şi să discutăm ca doi oameni maturi. A fost o mică dezamăgire. El e genul glumeţ, copilăros… Situaţia nu a fost tocmai plăcută. Nu mă simt înşelată, nici umilită. Eu am anulat foarte multe emisiuni pentru el. Când ai o relaţie, stai acasă şi preferi să nu mai lucrezi atât timp.

Raluca Podea și Florin Pastramă
Raluca Podea și Florin Pastramă

Când a venit Alex şi mi-a făcut masaj la picior, nu mi-a vorbit două zile. Şi noi eram în direct… Eu am vorbit, i-am spus, i-am explicat. I-am spus că nu e bine să accepte anumite lucruri. Eu i-am făcut o imagine frumoasă, el are un suflet bun. Fostul meu iubit a ales faima în locul dragostei mele (…) Eu nu fac niciun pas, aştept să vină acasă. Eu acum locuiesc cu mama, cu băieţul meu şi cu cei doi căţei. Când a plecat, i-am spus că merg să locuiesc cu mama. El trebuia să-şi vadă mai mult de relaţia noastră’, a declarat Raluca Podea, pentru Agenția VIP. Florin Pastramă a recunoscut la emisiunea Ferma că este înconjurat toată ziua de femei și că îi place să trăiască în lux și să fie alintat de toți cei din jurul lor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×