Raluca Podea, bătută de logodnicul ei? Am fotografiat-o cu ochii vineți, pe stradă!

EXCLUSIV STIRI MONDENE
Sandra Popescu    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/09/2018, 16:39
Raluca Podea, bătută de logodnicul ei? Am fotografiat-o cu ochii vineți, pe stradă! GALERIE FOTO
Raluca Podea, făcându-și poza

Raluca Podea, vestită în lumea bună a Bucureştiului, a fost fotografiată într-o ipostază greu de imaginat şi de suportat pentru o femeie. Focoasa blondă are ochii vineți și nu pare prea fericită. Imediat, toată lumea s-a întrebat dacă nu a fost cuva bătută de iubitul ei, care în vara acestui an a și cerut-o de soție.

O lungă perioadă, Raluca și-a tot căutat un partener de viață. După ce se părea că-și găsise un om pe care să-l iubească, acum apar dovezi care arată că dragostea lor nu e una ruptă chiar din Rai. Însă evităm să tragem concluzii, poate aparențele înșeală și nu vrem să mergem pe piste greșite, așa că lăsăm imaginile să vorbească de la sine. Acum câteva săptămâni, fostul fotomodel umplea paginile ziarelor cu o veste surprinzătoare: se căsătorește. Oamenii erau convinși că de acum ghinionul în dragoste s-a dus în altă parte, iar Raluca va duce o viață plină doar de lapte și miere.

Raluca Podea a fost fotografiată de paparazzi cu ochii vineți.
Raluca Podea împreună cu logodnicul ei, Florin Pastramă

Ceea ce a lămurit fanii și apropiații că este vorba de o nuntă a fost o fotografie postată de aceasta, împreună cu iubitul ei, alături de o descriere concisă: ”Yes””Da”. Pe atunci, admiratorii ei o felicitau, ba chiar îi cereau și invitații la viitoarea nuntă. ”Felicitariii!!! Asteptam invitatia la nunta”, “Tot binele din lume… rebelule… magnifică.. .superbi la superlativ… tot binele și pentru îngerașul tău… (vostru)…???❤❤❤?????????????????”, “Felicitări! 10 + Acum trebuie sa-ti schimbi starea pe Facebook, Raluca Podea”, a spus unul dintre fanii Ralucăi.

Raluca Podea, bătută de Florin Pastramă?

Fostul fotomodel, Raluca Podea, a fost fotografiată de paparazzi într-o postură în care nu a mai fost văzută niciodată. Cea mai ușoară opțiune la care am putea să ne gândim, în ceea ce privește omul care i-ar putea face un ca asta,  ar fi iubitul ei. În trecut, aceasta admitea faptul că într-o relație este destul de autoritară, ba chiar teroristă.„Cine te iubește, te caută, eu nu alerg! Se întâmplă să fiu mai prostuță, deși într-o relație sunt destul de autoritară! Eram teroristă, eram tot timpul cu el. I-am zis ”să nu te prind cu vreuna prin oraș, că vă rup cu bătaia pe amândoi”, a povestit aceasta, potrivit Click.

Citește și: Andreea Berecleanu explică de ce și-a retras copiii din școlile de stat!

Citește și: Gina Pistol „limpezeşte apele” pe tema sarcinii 

Dar oare cum au stat lucrurile în această situație în care blondina să ajungă să arate așa? Femeia este parcă de nerecunoscut, VEZI GALERIA FOTO! În poze, fața îi este palidă, are un zâmbet șters și ochii vineți. Poate și poveștile trecutului i-au îngreunat prezentul. Știind că ultima ei poveste de dragoste nu a avut un final fericit, preventivitatea ei în ceea ce l-a privit pe următorul partener poate a ajuns la un alt nivel. Oricum ar fi fost, Raluca se consideră o femeie fidelă, responsabilă și devreme acasă.

Asta a dovedit și reacția pe care a avut-o în momentul în care a fost înșelată. ”Eu, când sunt într-o relație, nu mă duc nici în stânga nici în dreapta. Și pentru că sunt deschisă, Dumnezeu îmi arată. Mi-am luat bagajele și am dispărut! El știe că sunt nebună și că aflu! Eu știu tot, că fac pe proasta, asta este partea a doua! L-am blocat peste tot, apoi l-am deblocat, dar mă blocase și el…și când am văzut asta, l-am blocat și eu din nou! Am un copil, am o familie, dar el a spus, uite că ne asumăm împreună, că așa este normal… Adică el a fost de acord să ne afișăm, să ne punem poze. Eu am făcut lucrul ăsta, dar el nu și-a pus”, a spus fostul model, conform Click.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×