Nuntă mare în familia lui Pepe – Raluca Podea se mărită

Maria Cristina   
în Stiri mondene
06/06/2018, 12:54
Nuntă mare în familia lui Pepe – Raluca Podea se mărită GALERIE FOTO
 Viitorul soț al Ralucăi Podea este Florin Pastramă, vărul primar al soției lui Pepe.

Nuntă mare în familia lui Pepe – Raluca Podea se mărită!  Fostul fotomodel a primit inelul de logodnă si se pregătește să intre în familia lui Pepe.

Viitorul soț al Ralucăi Podea este Florin Pastramă, vărul primar al soției lui Pepe.

Când a făcut mărturisirea, Raluca Podea a postat o imagine în care apare alături de logodnicul ei, care o ține de mână. Așezat la un pian, Florin Pastramă o privește cu multă iubire pe vedetă. Ea poartă o rochie elegantă albastră, cu o croială interesantă. Poza de album e însoțită de un mesaj în limba engleză: “Yes… (n.r.: Da)”, dar și două emoticoane: un inel și o inimă roșie.

Un apropiat le-a făcut o urare prin care i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva Raluca Podea e însărcinată. Și asta pentru că a folosit sintagma “îngerașul vostru”. Totuși, mulți sunt de părere că acesta se referă la băiatul pe care vedeta îl are cu fostul soț.

“Felicitariii!!! Asteptam invitatia la nunta”, “Tot binele din lume… rebelule… magnifică.. .superbi la superlativ… tot binele și pentru îngerașul tău… (vostru)…???❤❤❤?????????????????”, “Felicitări! 10 + Acum trebuie sa-ti schimbi starea pe Facebook, Raluca Podea” sunt trei dintre mesajele primite de cuplu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×