Brigitte Sfăt, acuzată că îi spală chiloții lui Moroșanu! Concurenții de la Ferma sunt uluiți

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
28/02/2019, 16:37
Brigitte Sfăt, acuzată că îi spală chiloții lui Moroșanu! Concurenții de la Ferma sunt uluiți GALERIE FOTO
Brigitte Sfat a fost aczata ca ii spala chilotii lui Morosanu

Tensiunea de la Ferma a ajuns la cote înalte, iar concurenții au început să-și spele rufele murdare în public, mai ales după ce Brigitte Sfăt a fost acuzată că îi spală chiloții lui Moroșanu! Brigitte Sfăt și Claudia Pavel nu mai știu nici de glumă. Când a văzut că va fi trimisă la duel, Claudia Pavel a răbufnit la adresa deciziei și a fermierului șef, respectiv Cătălin Moroșanu.

Brigitte Sfăt a fost acuzată de Claudia Pavel că îi spală chiloții lui Cătălin Moroșanu

Cântăreața îl acuză pe Cătălin Moroșanu că a format un grup compact cu Iuliana Filimon și cu Brigitte Sfăt, pe ultima acuzând-o chiar că îi spală inclusiv…chiloții lui Moroșanu! Totul a plecat de la o glumă a fostei soții a lui Ilie Năstase, care a sus că ele sunt acum un fel de gheișe pentru Moroșanu, după ce acesta a fost numit fermier șef. „Săptămâna aceasta vom fi un fel de gheișele lui, dar în sensul bun, nu cel rău”. Ulterior, după ce sportivul s-a întors de afară, unde muncise toată ziua, cu hainele murdare, Brigitte l-a întrebat: „Chiloții îi ai murdari? Că vreau să ți-i spăl!”.

Claudia Pavel a reținut această replică, asta cu atât mai mult cu cât nici între ea și Moroșanu relațiile nu sunt deloc roz. Concurenta l-a acuzat în față pe sportiv că o vrea plecată de la Ferma, spunând că el cu Jorge și cu prietenii lui au vrut să o scoată din Fermă încă din prima săptămână. Mai mult, i-a spus lui Moroșanu că este lipsit de imaginație și extrem de previzibil!

Brigitte Sfat chiloti Morosanu
Claudia Pavel a acuzat-o pe Brigitte Sfat ca ii spala chilotii lui Morosanu

Și pentru că se simțea clar nedreptățită de către Moroșanu și știa că va fi trimisă la duel, Claudia l-a atacat: „E clar că e o prietenie între cei trei (n. red. – Moroșanu, Brigitte și Ioana Filimon), una îi spală chiloții, alta îl scarpină după cap”.

Sportivul a replicat la rândul lui: „Exagerezi! Ție ți-a spus cineva că îi lași mâncare lui Remus?” Claudia a insistat că, totuși, ea nu i-a spălat chiloții celuilalt concurent. În cele din urmă, disperat Moroșanu a pus capăt discuției: „Nici mie nu mi i-a spălat Brigitte, îmi spăl singur chiloții și șosetele. (…) Dacă ești bună, rămâi în Ferma, dacă nu, pa și la revedere!”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×