Claudia Pavel, reacție dură, după ce a ales-o pe Brigitte Sfăt la duel! Ce se întâmplă la Ferma de la PRO TV

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
28/02/2019, 13:34
Claudia Pavel, reacție dură, după ce a ales-o pe Brigitte Sfăt la duel! Ce se întâmplă la Ferma de la PRO TV GALERIE FOTO
Claudia Pavel, reacție dură, după ce a ales-o pe Brigitte Sfăt la duel

Claudia Pavel a avut o reacție dură, după ce a ales-o pe Brigitte Sfăt la duel, în cadrul emisiunii Ferma de la Pro TV. Spiritele se încing pe zi ce trece și chiar dacă unii concurenți au început să lege prietenii și să se distreze, certurile și intrigile sunt la ordinea zilei.

Claudia Pavel, reacție dură, după ce a ales-o pe Brigitte Sfăt la duel

În emisiunea de joi seara, Cătălin Moroșanu o va alege pentru duel pe Claudia Pavel, care va fi nevoită să își aleagă adversara dintre Brigitte și Ioana, nu înainte însă de a-și încheia conturile cu persoana pe care pare că nu o suportă. Claudia Pavel nu l-a iertat nici pe Moroșanu și l-a atacat pentru că a ales-o pentru duel.

Luptătorul a fost scos din minți de Claudia Pavel, în fața tuturor, după ce a fost apostrofat pentru faptul că a trimis-o la duel. De gura Claudiei Pavel nu a scăpat nici Brigitte, adversara din proba care va avea loc în cadrul ediției de joi seara, de la Pro TV.

Claudia Pavel și brigitte Sfăt la Ferma
Claudia Pavel și brigitte Sfăt la Ferma

Claudia Pavel, la duel cu Brigitte Sfăt

În momentul în care a aflat că va merge la duel alături de Claudia Pavel, Brigitte a reacționat, fără să pară deloc surprinsă. „Am fost ușurată când mi-am auzit numele. Decât să trăiesc otrăvită zi de zi, prefer să dau la o parte otrava. Daca nu riști, nu câștigi!”, a spus Brigitte.

Conflictele dintre concurenți sunt la ordinea zilei la Ferma, emisiunea de la Pro TV. După ce a fost eliminată din competiție, Carmen Negoiță a vorbit despre certurile pe care le-a avut cu Brigitte.

„Exceptând acel episod cu cearta noastră, care a început de la o chestie banală, eu pot să spun că m-am înţeles OK, am lucrat împreună. Singura problemă cu ea este că este foarte stresată şi stresantă şi trece de la o stare la alta, şi tonul vocii ei era foarte deranjant, efectiv, la un moment dat nu-ţi mai auzeai gândurile. Toată lumea avea o problemă cu decibelii ăia ridicaţi, efectiv era era obositor să auzi pe cineva vorbind continuu pe o tonalitate atât de înaltă. Am văzut abia după ce a zis în emisiune”, a spus Carmen Negoiță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×