Carmen Negoiță, adevărul despre ce s-a întâmplat la Ferma de la PRO TV. Ce relație are cu Brigitte

Ana Chivu   
în Stiri mondene
28/02/2019, 08:57
Carmen Negoiță, adevărul despre ce s-a întâmplat la Ferma de la PRO TV. Ce relație are cu Brigitte GALERIE FOTO
Carmen Negoiță, adevărul despre relația pe care o are cu Brigitte Sfăt!

Carmen Negoiță a spus adevărul despre relația cu Brigitte Sfăt, dar a și dezvăluit despre lucrurile din culisele Fermei. Toți urmăritorii emisiunii au putut observa clar o tensiune între cele două vedete. Brigitte a acuzat-o de multe ori pe Carmen cu nenumărate lucruri, inclusiv cu faptul că a avut o relație cu fostul ei soț. Un scandal imens s-a aflat în cadrul Fermei din cauza caracterelor diferite ale celor două, dar și a necomunicării dintre ele și concurenții cu care trebuiau să facă o echipă bună pentru a face toate treburile casnice.

Carmen Negoiță, adevăruri de la Ferma! Vedeta a spus tot!

Carmen Negoiță a părăsit competiția după ce a pierdut duelul cu Ioana Filimon. Vedeta s-a întors la rutina sa și la viața cotidiană.Bine v-am regăsit, 2-3 kilograme, însă de când m-am întors recuperez, nu m-am putut opri din mâncat de când am venit acasă. Sper să nu mă ţină prea mult pofta asta.A fost o experienţă interesantă, dar dură.

E foarte complicat să trăieşti cu atâţia oameni pe care nu-i cunoşti. Pot să spun că din toată gaşca care era acolo îi cunoşteam pe Jorge şi pe Geanina Ilieş. În rest, îi ştiam după nume, dar n-am avut niciodată de-a face cu ei, nici n-am făcut cunoştinţă. Ame mi-a zis că la un moment dat am fost eu să-mi fac nişte analize şi era acolo, am fi schimbat nişte vorbe. Am uitat că mă ştiam şi cu Vali Bărbulescu”, a declarat Carmen Negoiță despre

Caremen Negoiță spune tot ce s-a întâmplat la Ferma1 După eliminare, a povestit despre relația cu Brigitte Sfăt
Caremen Negoiță spune tot ce s-a întâmplat la Ferma! După eliminare, a povestit despre relația cu Brigitte Sfăt

Carmen Negoită, despre relația tumultoasă cu Brigitte: „tonul vocii ei era foarte deranjant”

Carmen Negoiță, fostă concurentă la Ferma, a povestit despre certurile cu Brigitte și inconveniențele de la emisiunea Ferma, în cadrul unui interciu pentru Clcik! „Exceptând acel episode cu cearta noastră, care a început de la o chestie banală, eu pot să spun că m-am înţeles OK, am lucrat împreună. Singura problemă cu ea este că este foarte stresată şi stresantă şi trece de la o stare la alta, şi tonul vocii ei era foarte deranjant, efectiv, la un moment dat nu-ţi mai auzeai gândurile. Toată lumea avea o problemă cu decibelii ăia ridicaţi, efectiv era era obositor să auzi pe cineva vorbind continuu pe o tonalitate atât de înaltă. Am văzut abia după ce a zis în emisiune…”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×