Iubitul lui Brigitte Sfăt, despre o eventuală relație a acesteia la Ferma de la PRO TV: ”Sunt gelos!”

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
27/02/2019, 19:47
Iubitul lui Brigitte Sfăt, despre o eventuală relație a acesteia la Ferma de la PRO TV: ”Sunt gelos!” GALERIE FOTO
Brigitte Nastase, posibila relatie la Ferma?

Soțul lui Brigitte Năstase, Corneliu Oană, a fost invitat la o emisiune TV, unde a vorbit despre eventuala apropiere a soției sale de un concurent de la Ferma! Momentan, focoasa brunetă a fost personajul principal al mai multor scandaluri legate de foștii ei iubiți.

Iubitul lui Brigitte Năstase vorbește despre apropierea la Ferma dintre iubita lui și un concurent

Corneliu Oană a fost invitat la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV, unde a făcut declarații despre brunetă și despre relația dintre ei, care se pare că este deja una legală. Brigitte Sfăt este una dintre vedetele care fac parte din show-ul Ferma, astfel că se află departe de familie.

„Dacă sunt apropieri înseamnă că nu a fost ceva între noi. Este normal pentru că în condiții de stres se creează relații, dar nu de durată. M-ar deranja, normal, dacă s-ar întemeia o relație. Sunt gelos de fel, și ea este la fel”, a spus Corneliu Oană.

Brigitte Nastase relatie Ferma
Ce spune sotul despre posibila relatie a lui Brigitte Nastase la Ferma

Acesta a afirmat că Brigitte Sfăt este percepută greșit de multă lume. „Este același om pe care îl cunosc. Foarte multă lume o privește că pe o persoană conflictuală, dar nu este așa, ea doar se apară. Este o persoană care se gândește în avans și la ziua de mâine”, a spus el.

Corneliu Oană spune că este un lucru normal ca Brigitte să tot amintească de fostul ei soț, Ilie Năstase.. „Este ceva normal să vorbească de fostul soț, după 8 ani de relație. Trecutul este trecut. Lumea a interpretat greșit, eu o cunosc și nu este așa”, a încheiat Corneliu Oană.

Corneliu Oană și Brigitte Năstase s-au căsătorit la starea civilă și își doresc să aibă o familie frumoasă și numeroasă. Partenerul de viață al lui Brigitte a declarat că vrea să aibă copii cu bruneta.

„Avem planuri împreună. Să facem nunta în faţa oamenilor. Suntem deja căsătoriţi (civil – n.r.). Depinde însă de afaceri şi de mai multe lucruri. Am vrea să se întâmple cât mai curând şi să fim o familie. Îmi doresc copil şi ea la fel.

Poate să facă un copil pentru că se îngrijeşte de corpul ei şi nu îşi arată vârsta. Nu o văd ca pe o persoană de 42 de ani. Ea e foarte frumoasă şi nemachiată, arată ca o copilă. Îmi place totul la ea, cu tot cu suflet, absolut totul.

Ne alintăm cu «iubirea mea». Ne bucurăm din lucruri mici pe care le facem zilnic. Seara fac ceai şi i-l aduc la pat, de exemplu. Noi ne-am cunoscut ca asociaţi în firmă. Suntem împreună de când încă era căsătorită în acte, dar nu mai avea nici o treabă cu Ilie Năstase. Îl respect pe Ilie Năstase, n-am avut nici o altercaţie”, a mai spus iubitul lui Brigitte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×