Ferma 2019: Cătălin Moroșanu, șef în vila vedetelor! Cream și Diana Belbiță, în pericol

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
27/02/2019, 12:34
Ferma 2019: Cătălin Moroșanu, șef în vila vedetelor! Cream și Diana Belbiță, în pericol GALERIE FOTO
Moroșanu este nou fermier-șef

Cătălin Moroșanu, concurent în cadrul show-ului Ferma de pe Pro TV, se află într-o postură inedită în competiție. Cunoscutul luptător s-a dovedit a fi cel mai harnic dintre toți colegii săi din Fermă, astfel că eforturile i-au fost răsplătite. A ajuns în această perioadă fermier- șef, după o probă foarte dificilă pe care a trecut-o, în dauna lui Silviu Țolu.

Moroșanu a dat dovadă de mare putere de concentrare, iar la finalul serii a fost declarat învingător. În ediția din această seară, luptătorul își începe „mandatul” de fermier-șef, urmând să desemneze atât cei doi servitori, cât și pe care dintre aceștia îi va trimite la duel.

Cătălin Moroșanu a devenit fermier-șef

Săptămâna trecută am avut parte de un duel pe cinste în tabăra fetelor. Ioana Filimon și Carmen Negoiță au luptat din greu, trecând prin probe anevoioase, miza fiind rămânerea în concurs. La finalul unei bătălii crâncene între cele două, Carmen Negoiță s-a declarat învinsă și a fost nevoită astfel să-și facă bagajele pentru a părăsi Ferma.

Cătălin Moroșanu le face viața grea celor două prietene din Fermă
Cătălin Moroșanu le face viața grea celor două prietene din Fermă

La plecare, vedeta a lăsat o scrisoare prin care l-a propus pe Silviu Țolu pentru a prelua rolul de fermier-șef de la Remus Boroiu. Așa cum prevede regulamentul, pentru a conduce Ferma, iubitul lui Lili Sandu a trebuit să treacă printr-un duel cu adversarul propus de ceilalți concurenți. Cătălin Moroșanu a fost desemnat de cei din casă pentru a-l înfrunta pe Silviu, iar luptătorul nu i-a dezamăgit pe colegii săi. A câștigat duelul, astfel că în următoarea perioadă va fi șef în vila vedetelor.

Moroșanu, măsuri usturătoare pentru Cream și Diana Belbiță. Le face viața grea

Proaspăt ajuns în postura de fermier-șef, Moroșanu a impus deja o primă regulă. Măsura le vizează pe Claudia Pavel și buna ei prietenă, Diana Belbiță.  „Vreau să ne trezim mai devreme. Claudia o să rămână la bucătărie cu Brigitte, iar noi restul vom merge la muncă afară” , a dictat luptătorul, acuzându-le totdată pe cele două că se preocupă mai mult de aspectul fizic, ignorând sarcinile din Fermă. Rămâne de văzut cum vor face față Cream și prietena sa „domniei” lui Cătălin Moroșanu în Fermă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×