Cine e Diana Belbiță, noul fermier șef de la emisiunea Ferma! A participat și la Exatlon

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
06/03/2019, 12:03
Cine e Diana Belbiță, noul fermier șef de la emisiunea Ferma! A participat și la Exatlon GALERIE FOTO
Cine e Diana Belbiță, noul fermier șef de la emisiunea Ferma!

În ediția Ferma din seara de marți, 5 martie, concurenții și telespectatorii au aflat că Diana Belbiță va fi noul fermier șef. La fiecare eliminare, cel care părăsește show-ul TV își lasă recomandarea pentru noul fermier și gândurile înainte de plecare printr-o scrisoare. În urma bătăliei dintre Brigitte Sfăt și Claudia Pavel se săptămâna trecută, cea din urmă a plecat acasă, astfel că a desemnat-o pe Belbița ca lider al Fermei, care îi era și singura prietenă din competiție.

Diana Belbiță, nul fermier șef de la emisiunea Ferma, este fosta practicantă de judo

Pentru titlul de fermier însă nu este nevoie doar de numele din scrisoare, ci și de voturile celorlalți concurenți. Alegerea coechipierilor lor a fost Marius, așa că Diana a fost nevoită să se lupte în ring cu cel pe care îl admiră. Luptătoarea a câștigat duelul și astfel a devenit fermierul șef al săptămânii, lucru dezamăgitor pentru Cătălin Moroșanu.

Diana Belbiță a apărut de puțin timp în atenția publicului, iar prima sa apariție care a propulsat-o în lumea televiziunii a fost în competiția sportivă Exatlon. Fosta practicantă de judo, multiplă campioană la kickboxing și luptătoare profesionistă de MMA, a început să facă sport la 12 ani.

Cine e Diana Belbiță, noul fermier șef de la emisiunea Ferma! A participat și la Exatlon
În urma bătăliei dintre Brigitte Sfăt și Claudia Pavel se săptămâna trecută, cea din urmă a desemnat-o pe Belbiță

Belbiță, multiplă campioană la kickboxing și luptătoare profesionistă de MMA

În vara anului 2013, Belbiță s-a impus în Budapesta, în gala numită ”Luptători în cușcă”, acolo unde era legitimată la Kokyo Dojo Turnu Severin, acolo unde a dominat prima luptă în care a întâlnit-o pe sclovacă. La final a reușit să o învingă prin KO, chiar în prima repriză.

În 2016, Diana a decis să se mute la Oradea, pentru a se pregăti la un nivel înalt în carira sa MMA, acolo unde se pregătește la Centrul de Arte Marțiale Mixte Alexandru Lungu, împreună cu ”Muntele Bihorului” și Ioan Brânză.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×