Un nou scandal la Exatlon 2019! Un concurent nu s-a mai putut stăpâni și a lovit cu piciorul

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
05/03/2019, 10:11
Un nou scandal la Exatlon 2019! Un concurent nu s-a mai putut stăpâni și a lovit cu piciorul GALERIE FOTO
Un nou scandal la Exatlon 2019! Un concurent nu s-a mai putut stăpâni și a lovit cu piciorul

Un nou scandal la Exatlon 2019! Un concurent nu s-a mai putut stăpâni și a lovit cu piciorul, după ce nu a reușit să termine cursa așa cum își dorea. Este vorba despre Andrei Boțoacă, zis „Giubi”, care la finalul unei probe a avut o ieșire nervoasă, care i-a șocat nu numai pe adversari, ci și pe coechipierii lui.

Un nou scandal la Exatlon 2019

Concurenții rămași în competiție la Exatlon au tot mai mari probleme în a-și controla emoțiile și reacțiile la finalul probelor dure pe care trebuie să le treacă pentru diferitele recompense puse în joc, dar și pentru marele premiu de 50.000 de euro. Nu puține sunt ocaziile în care aceștia clachează și se dezlănțuie la finalul curselor. Așa s-a întâmplat și în ediția de luni seara, când Andrei Boțoacă, zis Giubi, din echipa Faimoșilor, a pierdut o cursă pe care o conducea lejer și a răbufnit.

Andrei a avut o ieșire nervoasă la finalul jocului special și a lovit cu piciorul panourile de protecție. Pe parcursul traseului, tânărul luase un avans considerabil, însă pe final a clacat și a pierdut. Supărat că nu a ieșit învingător, Andrei s-a răzbunat pe ultimele bețe pe care le-a aruncat și chiar a reușit să rupă unul dintre ele. Apoi, a lovit cu putere panourile de protecție și a aruncat și cu o piatră în direcția lor.

Andrei Boțoacă a avut o ieșire nervoasă
Andrei Boțoacă a avut o ieșire nervoasă

Concurentul nu s-a mai putut stăpâni și a lovit cu piciorul

Ieșirea lui Andrei Boțoacă i-a luat prin surprindere pe coechipierii din echipa Faimoșilor, care nu se așteptau ca acesta să aibă o cădere nervoasă, dar și pe Războinici, care ulterior și-au dat seama că adversarii sunt obosiți și frustrați.

„Bravo, mă! Ți-am zis că vii și dai că el nu știe să dea?”, i-a spus Gabi Nedelcu lui Alex Stoica, după ce acesta a reușit să obțină punctul în fața lui Andrei Boțoacă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×